TEΛΟΣ Ο ΛΕΥΘΕΡΑΚΗΣ....''ΚΑΜΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ" !!!

Παρελθον αποτελει και επισημα απο το παγκο του Αρη ο Λευτερης Σουμποτιτς,ο οποιος χθες περασε απο τα γραφεια του Συλλογου οπου και ελυσε το συμβολαιο του με τους "κιτρινους".
Το οτι ο Αρης τελικα τερματισε στη τεταρτη θεση και...παιζεται αν θα βρισκεται στα πλανα της Ευρωλιγκα για τα προκριματικα,το γεγονος αυτο καθιστα την χρονια ως αποτυχημενη.
Η ελευση του Σουμποτιτς εφερε πραγματικη διχονοια στο κοσμο της ομαδας,κατι που φυσικα αυτο περασε και στα αποδυτηρια της ομαδας με αποτελεσμα το κλιμα να μην ειναι και το ιδανικοτερο.
Η λυση της συνεργασιας με τον Ελληνοσλοβενο τεχνικο σιγουρα θα επιφερει πολλα ωφελη στο τμημα μπασκετ του Αρη,τη Ναυαρχιδα του Συλλογου.
Ο σχεδιασμος της νεας χρονιας πρεπει να ξεκινησει με τη προσληψη του νεου τεχνικου,τις μεταγραφικες κινησεις που θα ενισχυσουν την ομαδα και φυσικα το διαστημα της προετοιμασιας που θα χτιστει ο νεος Αρης.
Ισως ομως το πιο θετικο κομματι της ολης υποθεσης να βρισκεται καπου στη...κερκιδα...!!!
Η αποχη που κυρηξε ο Super-3 (οι λογοι της οποιας ειναι γνωστοι),σιγουρα αποτελει παρελθον και πλεον ο Αρης μπορει να βαδισει "ηρεμος" με το κοσμο του συσπειρωμενο!!
Το καλο κλιμα θα επιστρεψει,με τον Λαο του Αρη (οργανωμενο και μη) να βρισκεται πολυ κοντα στην ομαδα δειχνοντας και εμπρακτα τη συμπαρασταση του,παρα τα λαθη και την αποτυχια της αγωνιστικης χρονιας που μολις "εφυγε"...
Ολοι θα πρεπει να συμμετασχουν σε αυτο...
Με την αγορα διαρκειας !!
Κεντρικο συνθημα,σλογκαν και "τατουαζ" στη ψυχη των φιλων του Αρη θα πρεπει να θεωρειται αυτο :

''ΚΑΜΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ"

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger