Παγωμένη πρόκριση στο Βικελίδης (0-0)

Ήταν ένα παιχνίδι που δύσκολα θα θυμόμαστε μετά από λίγο  καιρό. Στο άδειο και παγωμένο Βικελίδης οι δύο ομάδες είχαν λίγα κίνητρα καθώς η πρόκριση του AΡΗ ήταν δεδομένη. 

Ο Αναστοπουλος έδωσε ευκαιρία σε πολλούς νέους παίκτες. Το αποτέλεσμα ήταν ένα κρύο και άχρωμο 0-0, το πρώτο παιχνίδι κατά το οποίο ο ΑΡΗΣ δεν σκοράρει φέτος.

 Ο ΑΡΗΣ βέβαια κέρδισε πανάξια την πρόκριση στους 16 του κυπέλλου Ελλάδας, για πρώτη φορά από το 2010. Το κύπελλο είναι μέσα στου στόχους του Αναστόπουλου, οπότε θεωρούμε πως όλα πήγαν καλά...

Οι κίτρινοι ξεκίνησαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους και με τους Αναγνωστόπουλο, Ντόγο και Βουτσιά να κάνουν ντεμπούτο για φέτος. Με τους Νέτο, Μπαργκάν και Ραούλ Μπράβο εκτός αποστολής και τους Τάτο, Διούδη στον πάγκο, ήταν πάνω από σίγουρο πως η ομάδα μας θα ήταν κατώτερη από τα τελευταία παιχνίδια που μας είχε συνηθίσει σε εξαιρετικές εμφανίσεις.
Το πρώτο μέρος ήταν χλιαρό σε θέαμα, με τον ΑΡΗ να έχει καλή σχετικά λειτουργία αλλά να μην μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω από το να έχει μια εδαφική υπεροχή. Μερικά σουτ εκατέρωθεν ήταν το μόνο που ζέστανε τις μερικές εκατοντάδες φιλάθλων που είδαν αρχικά τον Αναγνωστόπουλο να δείχνει καλά στοιχεία, και τον Ντόγο, έναν παίκτη που έχουμε δει λίγο, ακόμη και πέρσι, να έχει κάποιες καλές στιγμές που να δικαιολογούν την παρουσία του στο φετινό ρόστερ. Σαν αντίπαλοι επέστρεψαν με την αντίπαλη ομάδα οι Κάλβο και Παπαστεριανός.

Το δεύτερο μέρος ήταν χειρότερο, με τη Βέροια να έχει πιο καλές στιγμές, αλλά να μην βάζει σε κίνδυνο την ομάδα μας, ενώ ο ΑΡΗΣ παραχώρησε χώρο, αλλά διατήρησε μια ελαφριά πρωτοβουλία. Ακόμη πιο λίγες οι ευκαιρίες, με τον Καπνίδη να μην μπορεί να πλασάρει από τα αριστερά όταν βρέθηκε σε καλή θέση, ενώ και ο Ντόγος σε μια προσωπική του προσπάθεια, κατέβηκε από το  κέντρο και μετά από αλλεπάλληλες προσποιήσεις έπιασε ένα αξιόλογο σουτ που έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Βέροιας. 
Το τελικό 0-0 θεωρείται δίκαιο, με τον ΑΡΗ να παίρνει τελικά την πρόκριση ως δεύτερος στον όμιλο, αφού η Τρίπολη κέρδισε τον Αιγινιακό.

Από τον ΑΡΗ διακρίθηκαν ο Ανάκογλου και ο Αμπρέου, ενώ όλη η άμυνα είχε καλή λειτουργία. 

 ΑΡΗΣ: Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Καράμπελας (46΄ Μιλούνοβιτς), Ρόβας, Αντρέου, Ανάκογλου, Παυλίδης (46΄ Ιντζίδης), Καπνίδης, Βουτσιάς, Ντόγος (64΄ Τζανακάκης).

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Καλί (61΄ Δόρης), Μελίσσης (46΄ Ασίγκμπα), Βασιλαντωνόπουλος, Παπαστεριανός, Λινάρδος, Μαρτίνεζ, Μεληκιώτης, Χαροντάκης, Κάλβο (46΄ Μαυριάς), Μίλιεβιτς.

aris.re

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger