Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε! (98-77)

Ο ΑΡΗΣ στον αγώνα κόντρα στο Λαύριο δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα και χάρη στην εκπληκτική εμφάνιση των Ζάρα και Καββαδά πήρε μία νίκη, που σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ στην Ρόδο από τον Κολοσσό, του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει στην κατάληψη της 3ης θέσης στο τέλος του πρώτου γύρου, εφόσον βέβαια νικήσει τον δικέφαλο του νότου στο "Νίκος Γκαλης".


Στο ξεκίνημα του αγώνα, η ομάδα του Λαυρίου αν και μπήκε νωθρά στο παρκέ κατάφερε μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να μαζέψει την διαφορά (24-19) την οποία είχε πάρει ο ΑΡΗΣ. Στην δεύτερη περίοδο οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη αποφάσισαν να καθαρίσουν το παιχνίδι. Με τους Ουίλ Κάμινγκς και Τάντιγια Ντραγκίτσεβιτς μπροστάρηδες (9 πόντους ο καθένας) ο ΑΡΗΣ περιόρισε τους φιλοξενούμενους και με ένα επιθετικό ξέσπασμα βρέθηκε να προηγείται με 50-35 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το Λαύριο είχε κάποια επιθετικά ξεσπάσματα στην τρίτη περίοδο ωστόσο η κατάσταση δεν άλλαξε ιδιαίτερα αφού ο ΑΡΗΣ είχε τις απαντήσεις, με την διαφορά να παραμένει σταθερά σε διψήφιες τιμές (72-59 στο 30'). Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι έκαναν κάποιες απέλπιδες προσπάθειες να ρίξουν τη διαφορά αλλά οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμά τους. Επιθετικά όπλα του ΑΡΗ σε εκείνο το σημείο ήταν οι Θοδωρής Ζάρας και Βασίλης Καββαδάς. Το τελικό 98-77 έδωσε στον ΑΡΗ μια δίκαιη και άνετη νίκη.

Τα Δεκάλεπτα: 24-19, 50-35, 72-59, 98-77


aris.re

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger