OI ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗ "ΑΝΑΠΝΕΥΣΑΝ" ΚΑΘΑΡΟ ΟΞΥΓΟΝΟ!!!!!!!!

Oι οπαδοι του Αρη στο χθεσινο παιχνιδι με την Μαντσεστερ Σιτυ ειχαν την ευκαιρια και την τυχη να "αναπνευσουν" λιγο ΚΑΘΑΡΟ οξυγονο!!!!
Μακρυα απο την μαυριλα,την βρωμια και την δυσωδια της Superleague!!!
Ειδαν στο χορταρι του "Κλεανθης Βικελιδης" δυο ομαδες οι οποιες επαιξαν ποιοτικο ποδοσφαιρο χωρις σκοπιμοτητες και καθυστερησεις.
Ειδαν κατα την διαρκεια του αγωνα φασεις,αυτοματισμους,τρεξιμο,πρεσινγκ και απο τους δυο αντιπαλους.
Οι οπαδοι του Αρη "αναπνευσαν" ΚΑΘΑΡΟ οξυγονο γιατι γνωριζαν οτι η Μαντσεστερ Σιτυ δεν ηθελε σε καμοια περιπτωση να "σκοτωσει" το παιχνιδι της.
Οπως συχνα πυκνα παρατηρειται με τις περισσοτερες ομαδες της Superleague,που απο το 1' κιολας λεπτο πεφτουν στο χορταρι για καθυστερηση!!!
"Αναπνευσαν" ΚΑΘΑΡΟ οξυγονο γιατι στο παγκο της αντιπαλης ομαδας δεν καθοταν κανενας καραγκιοζης προπονητης,που οπως συνανταμε εδω στο Ελλαντα,που με θεατρινισμους τους προσπαθουν να κερδισουν "κατι"....!!!!
"Αναπνευσαν" ΚΑΘΑΡΟ οξυγονο γιατι ειδαν στις κερκιδες του "Κλεανθης Βικελιδης" τους παραγοντες της Σιτυ,που καθησαν πολιτισμενα και σαν κυριοι παρακολουθησαν τον αγωνα.
Σε αντιθεση με τους παραγοντες του Ελληνικου ποδοσφαιρου που εχουν μαζι τους μια ντουζινα μπραβους η' κοβουν "βολτες" σαν τραμπουκοι μεσα στους αγωνιστικους χωρους!!!!
Παραγοντες του Ελληνικου ποδοσφαιρου που με τις εριστικες συμπεριφορες 
τους σηκωνουν ενα ολοκληρο γηπεδο στο ποδι!!!!
Οι οπαδοι του Αρη "αναπνευσαν" ΚΑΘΑΡΟ οξυγονο γιατι ειδαν διαιτητες να παιζουν ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΣΙΑ!!!!
Πραγματικους κυριους που τιμανε το σημα της Uefa και την ιδια τους την αξιοπρεπεια!!!
Και οχι διαιτητες που σφυριζουν αναλογα με τις οπαδικες τους ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ!!!!
Φοβουμενοι μαλιστα μηπως κανενας μεγαλοκαρχαριας της ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΣΑΠΙΛΑΣ τους "ξηλωσει" απο την παχυλη και προνομιουχα θεση τους!!!
Μια μερα μετα το Αρης-Μαντσεστερ κανενας δεν μιλαει για ολα αυτα που δυστηχως ΒΙΩΝΟΥΜΕ καθε Κυριακη στα Ελληνικα γηπεδα!!!
Ειμαστε πολυ ΤΥΧΕΡΟΙ που σημερα μπορουμε να μιλησουμε για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,για τις φασεις που χαθηκαν,για την αποδοση των ποδοσφαιριστων,το "σκακι" που παιχτηκε αναμεσα στον Μηχαλητσιο και τον Μαντσινι και πολλα ακομα,μακρυα απο"ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ"!!!!
ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger