TO NOY ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΛΑΤΙΝΙ......

Οι εικονες που εκτυλιχτηκαν στις εξεδρες του "Κλεανθης Βικελιδης" την προηγουμενη Κυριακη κατα την εισοδο των ομαδων στον αγωνιστικο χωρο ηταν κατι παραπανω απο ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ!!!!
Για μια ακομη φορα οι οπαδοι του Αρη παρεδωσαν δωρεαν μαθηματα κερκιδας,δειχνοντας σε  φιλους και εχθρους οτι το Χαριλαου ειναι και παραμενει η ΑΠΟΛΥΤΗ ποδοσφαιρικη ΕΔΡΑ!!!!
Τα εκατομμυρια χαρτακια που πεταχτηκαν και οι εκατονταδες πυρσοι "συνθεσαν" μια εικονα που ομοια της δυσκολα συναντας σε γηπεδο οχι μονο της Ελλαδας αλλα και της Ευρωπης!!!!
Το "Κλεανθης Βικελιδης" ειδικα τα τελευταια χρονια,εχει αναγνωριστει ως μια απο τις πιο καυτες εδρες της Ευρωπης,συμφωνα με δημοσιευματα απο αρκετα ξενα μεσα ενημερωσης.
Οι οπαδοι του Αρη οταν "αποφασισουν" να δημιουργησουν συνθηκες αναλογες σαν της Κυριακης,προκαλουν ΔΕΟΣ για ολους τους ποδοσφαιριστες που πατανε το ποδι τους στο χορταρι!!!
Γιατι καθε ποδοσφαιριστης θελει να αγωνιζεται σε μια τετοια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ατμoσφαιρα!!!
Καθε ποδοσφαιριστης θελει να ΒΛΕΠΕΙ οτι βρισκεται εκεινη την ωρα σε ποδοσφαιρικο γηπεδο και οχι σε  καποιο "ΘΕΑΤΡΟ"....
Γιατι ο κυριος Πλατινι και η παρεα του που εχουν τα "ηνια" της Uefa,ετσι εχουν καταντησει σχεδον ολα τα Ευρωπαικα γηπεδα με τους νεους κανονισμους τους!!!!!
....ΘΕΑΤΡΑ!!!
Θελουν φιλαθλους με ποπ-κορν και χαμπουργερ....
Θελουν φιλαθλους στο γηπεδο που να τους κανουν να νιωθουν οτι βρισκονται σε καποιο εμπορικο κεντρο,θαρρεις και πανε να πρακολουθησουν καποια παρασταση....
Κανονισμοι αυστηροι απο την Uefa που απαγορευουν πυρσους.....
Και την οπαδικη "δεοντολογια" να εκφραστει οπως πρεπει και αρμοζει σε ενα γηπεδο!!!!
Στα πλαισια αυτης της ΗΛΙΘΙΑΣ στρατηγικης απο την Uefa,η διοργανωτρια αρχη της Superleague δεν αφησε την ευκαιρια να παει χαμενη και τιμωρησε τον Αρη με 11.000 χιλιαδες ευρω!!!
Τοσο παει η "ταριφα" για τους ΑΣΧΕΤΟΥΣ του ποδοσφαιρου.....!!!!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger