Μύρισε άνοδος! (1-0)

Μύρισε άνοδος στο κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης! Ο ΑΡΗΣ κέρδισε πολύ πιο άνετα απ ότι δείχνει το τελικό 1-0 την ομάδα του Πανσερραϊκού και πλησίασε στον 1 βαθμό την κορυφή της βαθμολογίας.

Οι κίτρινοι με ηγέτη τον εκπληκτικό Μάουρο Πόι κατά διαστήματα ήταν καταιγιστικοί, άλλα έπεσαν πάνω σε έναν τρομερό τερματοφύλακα, τον Ανδρούτσο, ο οποίος με τρεις εκπληκτικές επεμβάσεις διατήρησε το τελικό σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Ο ΑΡΗΣ ήταν καλύτερος σε όλες τις γραμμές, είχε διαρκώς την κατοχή και ακόμη και όταν μετά το 1-0 οι φιλοξενούμενοι ανοίχτηκαν και προσπάθησαν να κάνουν κάτι καλύτερο, ουδέποτε πλησίασαν την μεγάλη περιοχή του Φυσέκη που περιορίστηκε στον ρόλο του θεατή του αγώνα. Οι κίτρινοι άρχισαν το σφυροκόπημα στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους και συνέχισαν σε αυτόν τον ρυθμό για το μεγαλύτερο διάστημα του δεύτερου μέρους.

Οι ευκαιρίες του ΑΡΗ;

Στο 39′ ο Σουνάς σουτάρει, ο Ανδρούτσος μπλοκάρει εντυπωσιακά στην γωνία.

Αμέσως μετά τριπλή ευκαιρία για τον ΑΡΗ, με τους παίκτες του Πανσερραϊκού να διώχνουν τρεις φορές στην γραμμή τις προβολές του Σαμαρά και Γκόλια.

Στο 50′ σουτ του Γκόλια από το ύψος της μεγάλης περιοχής ανοίγει τελικά το σκορ και ανάβει φωτιά στην κερκίδα του ΑΡΗ.

Αποβολή του Ολίσε στο 66′ με δεύτερη κίτρινη.

Εκπληκτικό σουτ του Ν’Λουντούλου στο οριζόντιο στο 71′. Αν έμπαινε θα ήταν από τα ωραιότερα γκολ της σεζόν.

Στο 83′ ακόμη μία εκπληκτική επέμβαση του Ανδρούτσου σε κεφαλιά ψαράκι του Πόι.

Ο αγώνας τελειώνει και ο ΑΡΗΣ είναι πλέον στους -1 από τις Σέρρες, ενώ απομένουν πέντε αγώνες για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Να τονιστεί ο απίστευτος παλμός της κερκίδας, εκεί όπου πάνω από 15.000 οπαδοί θύμισαν παλιές μέρες με τα τραγούδια και τις εκδηλώσεις υποστήριξης της ομάδας τους.

                                                                                                                            Yellow Poster Gallery 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger