Ανοίγει τις πύλες του το "Κλεάνθης Βικελίδης"


To "Κλεάνθης Βικελίδης" αύριο ανοίγει τις πύλες του στο πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι του Άρη με αντίπαλο τον Ατρόμητο.
Η ώρα έναρξης του αγώνα έχει προγραμματιστεί στις 18:15,αλλά είναι βέβαιο ότι στη περιοχή Χαριλάου ο κόσμος που θα αρχίζει να μαζεύεται θα είναι πολύ νωρίτερα.
Κόσμος του Άρη θα αρχίζει να καταφτάνει απο όλες τις περιοχές της Ελλάδας με την επαρχία να ζεσταίνει τις μηχανές των πούλμαν της,μην υπολογίζοντας έξοδα και χιλιομετρικές αποστάσεις.
Τα χιλιοτραγουδισμένα στενά του "Κλεάνθης Βικελίδης" θα σφίξουν με ζωή απο χιλιάδες κιτρινόμαυρους οπαδούς που θέλουν να δώσουν το δυναμικό παρόν στην "πρώτη" επίσημη της έδρα τους.
Οι καφετέριες,τα γυράδικα και τα γύρω μαγαζιά θα γεμίσουν ασφυκτικά,στη καθιερωμένη "προθέρμανση" εκτός γηπέδου με συνθήματα,φωνή και τραγούδι.
Και αν κάπου στο κέντρο τα επεισόδια ξεκίνησαν λόγω ΔΕΘ,το ίδιο δεν ισχύει φυσικά και στα ανατολικά της πόλης και στην αυριανή περίπτωση της γιορτής του "Κλεάνθης Βικελίδης".
Γιατί όποτε αγωνίζεται ο Άρης στη φυσική του έδρα,πραγματοποιείται μια μεγάλη γιορτή!!
Εντός γηπέδου ο κόσμος του Άρη θα πρέπει να συμπεριφερθεί όπως μόνο αυτός ξέρει,με φωνή,τραγούδι και παλμό για να μη δώσει το παραμικρό δικαίωμα στη διοργανώτρια αρχή που "καραδωκεί" στη γωνία με τις νέες εξαντλητικές ποινές και το νεό πειθαρχικό κώδικα που έχει εξαγγείλει.
Τα εισιτήρια παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση και αύριο θα κορυφωθεί η πώληση τους δίνοντας ταυτόχρονα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" την πανέμορφη εικόνα του γεμάτου γηπέδου.
Κιτρινόμαυρο και στολισμένο απ' άκρη σε άκρη.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger