Στην κερκίδα μαζί,για μια νέα αρχη

Μια καινούργια καμπάνια ξεκίνησε σήμερα για τον Αυτοκράτορα του Ελληνικού μπάσκετ μέσω του facebook στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ Άρης,στη μεγαλύτερη διαδυκτιακή κοινότητα.
 
"Είμαι ΑΡΗΣ – Θα βάλω κι εγώ για δέκα ημέρες φωτογραφία προφίλ τα εισιτήρια διαρκείας μπάσκετ και θα συμμετέχω ενεργά στην προώθησή τους!!! Άλλαξε και εσύ τη φωτογραφία σου και στείλε το μήνυμα σε τουλάχιστον 5 φίλους σου. Έλα να κιτρινίσουμε το facebook !"

Στην κερκίδα μαζί,για μια νέα αρχή

Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα της ΚΑΕ Άρης πρός τους φίλους της ομάδας στη προσπάθεια που γίνεται να ενισχυθεί το τμήμα μπάσκετ με την αγορά διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2011-12.

Η εκπληκτική φωτογραφία που φτιάχτηκε απο τους ανθρώπους της ΚΑΕ περιλαμβάνει τους πρωταγωνιστές των τριών Ευρωπαικών τίτλων του Άρη και φυσικά στο κέντρο δεσπόζει η μορφή του μεγαλύτερου Έλληνα αθλητή όλων των εποχών Νίκου Γκάλη καθώς και οι 21 τίτλοι που κρέμονται περήφανα στην οροφή του θρυλικού Παλέ.

Παράλειψη φυσικά δε θα μπορούσε να γίνει και στην εικόνα του κατάμεστου Παλέ με τα χιλιάδες χαρτάκια να εξαφανίζουν για λίγο το...τοπίο,δίνοντας το μύνημα ότι έτσι πρέπει να είναι σε όλους τους αγώνες και να διατηρηθεί η φήμη της πιο καυτής έδρας στην Ευρώπη.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger