ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ-"ΑΝΑΠΗΡΟΣ" 63-56


Πεθαμενος-"Αναπηρος" 63-56
Ετσι ακριβως θα πρεπει να χαρακτηριζονται οι δυο ομαδες που παρουσιαστηκαν σ'αυτη τη σειρα των αγωνων που οδηγουσε στα προκριματικα της Ευρωλιγκα και που κατα πασα πιθανοτητα θα συμμετασχουν και οι δυο.
Και αν για τον πεθαμενο πραγματικα δε μας καιγεται καρφι,παμε να αναλυσουμε λιγακι τον "αναπηρο" που ειναι αξιος σχολιασμου!!!
Εισαι "αναπηρος" οταν εχεις τη σειρα των αγωνων στο 1-2 και μεσα σε ενα 
καταμεστο Αλεξανδρειο δε μπορεις να κερδισεις τον πεθαμενο...
Εισαι "αναπηρος" οταν σε μια περιοδο πετυχαινεις ολους και ολους 5 (!!!) ποντους κανοντας πλακα στον τηλεθεατη που σε παρακολουθει...
Εισαι "αναπηρος" οταν σε ενα ημιχρονο πετυχαινεις 20 (!!!) ποντους κανοντας 
ακομη μεγαλυτερη πλακα...
Εισαι "αναπηρος" οταν δε μπορεις να πλησιασεις τον πεθαμενο,τη στιγμη που ο 
ιδιος ο πεθαμενος σου δινει το δικαιωμα αυτο και εξακολουθεις να παραμενεις 
στην "αναπηρια" σου...
Εισαι "αναπηρος" οταν εχεις στην ομαδα σου επαγγελματια (;;) καλαθοσφαιριστη,ο οποιος σε ελευθερη βολη κανει "air-ball".....!!!!
Eισαι "αναπηρος" οταν εχεις 8/20 βολες...!!!!
Εισαι "αναπηρος" οταν εχεις 12/36 διποντα πετυχαινοντας στην ουσια 1 καλαθι
στις 3 προσπαθειες...
Εισαι "αναπηρος" οταν εχεις 8/21 τριποντα...
Εισαι "αναπηρος" οταν ενας καλαθοσφαιριστης ονοματι Ντοζιερ (τον οποιο δε τον ξερει ουτε η μανα του) σε κατεβαζει απο μονος του 18 (!!) ριμπαουντ...
Εισαι "αναπηρος" που στην ουσια πεταξες λευκη πετσετα και δε τιμησες τα χρωματα της φανελας που φορας και που ειμαστε σιγουροι ΕΣΥ καλαθοσφαιριστη του Αρη δε γνωριζεις τι σημαινει !!!!
Εισαι "αναπηρος" και 'συ μεγαλε κοουτς Λευθερακη που εμεινες απαθης επι 40 ολοκληρα λεπτα και δεν εκανες ΤΙΠΟΤΑ για να αλλαξεις τη ροη του αγωνα...
Οχι,δε τρελαθηκαμε επειδη ο Αρης δε τερματισε στη τριτη θεση και δε θα παιξει Ευρωλιγκα...
(Το πιο πιθανο ειναι ο Αρης να βρισκεται στις ομαδες της Ευρωλιγκα για τα προκριματικα).
Δε τρελαθηκαμε επειδη ο πεθαμενος βγηκε τριτος και συ ο "αναπηρος" τεταρτος και καταϊδρωμενος...
Τρελαθηκαμε γιατι δε ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ !!!!!
Τρελαθηκαμε γιατι στο πιο κρισιμο παιχνιδι της χρονιας παρουσιαστηκες ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ !!!!
Τρελαθηκαμε γιατι κανενας οπαδος του Αρη δε θελει να βλεπει αυτο το ΣΙΝΟΘΙΛΕΥΜΑ που εχει δημιουργηθει και που ΟΛΟΙ σας -με εξαιρεση τον Χρηστο Ταπουτο- ειστε υπαιτιοι γι'αυτο !!!
Κανενας δε μπορει να παιζει με την Ιστορια του Αρη και οσα καταφερε αυτη η Ομαδα στο παρελθον ΜΑΖΙ με τον Περηφανο Κοσμο της!!!
Φροντιστε να αλλαξετε νοοτροπια ΟΣΟΙ απο εσας παραμεινετε στο ροστερ για την επομενη χρονια.
Και δυο λογακια για τους πεθαμενατζηδες...
Μπορειτε να κατευθυνθειτε στο Λευκο Πυργο και να πανυγηρισετε το "πρωταθλημα" σας και ισως αυτη τη φορα να δειχνετε και περισσοτεροι,αφου θα ενωθειτε με τους αγανακτισμενους....
Μετα απο δεκαετιες αφθονου hardcore σεξ,μπορειτε και 'σεις να εχετε μια στιγμη "ξεκουρασης"....
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ "ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ" ΤΟΥΣ....!!!!!
Καληνυχτα σας....

7 Comments:

  1. ΤΟΝ ΤΑΠΟΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ...??..ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΑΝΕ Ο "ΑΡΕΙΑΝΟΣ".?..ΚΑΘΕ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΙΑΝΟΣ !!!!!! ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ !!!! ΔΕΥΤΕΡΟΝ,ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ !!!! (ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑ ΓΥΜΝΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕ !!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ...ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ....ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΠΟΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΙΑΝΟΣ...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ..??..ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ..??...ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΚΑΡΟ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ..??...ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΕΤΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΙΑ ΧΑΛΑΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΡΕΙΑΝΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ...ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩς ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 4-5 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ....ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΛΕΓΕΤΕ ΑΥΤΟ....ΓΙΑΤΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ 2 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΡΕΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ 5 ΚΑΙ ΕΔΙΝΑΝ 10....ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΙ ΣΛΟΥΚΑΣ....ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΩΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΝΑΥΑΓΙΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΙΔΕΣ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΠΟΥΤΟ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ !! ΔΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ....ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ...Φροντιστε να αλλαξετε νοοτροπια ΟΣΟΙ απο εσας παραμεινετε στο ροστερ για την επομενη χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ωραια με κριτηριο το τι εχουν προσφερει φετος ο ταπουτος προφανως δεν συμπεριλαμβανεται σε αυτους τους "οσους"....1000 φορες να φερουμε πισω τον Σαββα....δεν καταλαβαινουν οτι με το να λενε μονο οτι ειναι σαν εμας,Αρειανοι και σουπερ 3κτλπ δεν κανουν τιποτα αλλο παρα να χρυσωνουν το χαπι....και για να μην λεω μονο για τον ταπουτο τον οποιο συμπαθω πολυ σαν παιχτη αλλα δυστυχως δειχνει οτι δεν δουλευει,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ φυγει χθες ο ΜΠΡΑΟΥΝ....και μαζι του να παρει πολλους.....ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ....ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΗ....ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΔΑ ΚΑΙ ΤΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΛΕ...ξερω οτι εγω ειμαι μικρος..και οτι και να γινει ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ....αλλα οι 40αρηδες γιαυτους τους λογους απομακρυνονται απο το γηπεδο...ΑΛΛΑΓΗ Τ Ω Ρ Α ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά ρε, με δουλευέτε???
    Ο Σλούκας δν έπαιξε ???
    Πλακα ρε σπάτε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ Ο ΣΛΟΥΚΑΣ....10 ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ OI 6 ΗΤΑΝ ΒΟΛΕΣ....!!! 4 ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΠΑΙΔΙΑΣ ΣΕ 40 ΛΕΠΤΑ....1 ΠΟΝΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ....(ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑΛΕΝΤΑ)....ΕΝΤΑΞΕΙ ΗΤΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ (ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ) ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ 10 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΑΡΗ,ΤΟΤΕ ΠΑΜΕ ΠΑΣΟ...ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΑΝΕ 30 ΚΑΙ 40 !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger