ΕΙΣΑΙ ΑΡΗΣ ;;; ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ !!!!!

Σε περιπου 2 βδομαδες (19:00 Τεταρτη 29/06) πραγματοποιειται η πρωτη
προπονηση-συγκεντρωση για το ποδοσφαιρικο τμημα του Αρη στο Κλεανθης Βικελιδης.
Ανεξαρτητου μεταγραφικου προγραμματισμου και πλανου,απαντες θα πρεπει να δωσουν το βρωντερο παρον δειχνοντας οτι πρεπει να στηριχτει η καινουργια
προσπαθεια.
Εκεινη τη μερα δεν υπαρχει θαλασσα,δεν υπαρχει χρονος για καποιο καφεδακι η οποιαδηποτε αλλη δικαιολογια για τον απλο φιλαθλο-οπαδο του Αρη.
Ολοι οι δρομοι θα πρεπει να οδηγουν στο Χαριλαου γεμιζοντας το απ'ακρη σ'ακρη.
Ο κοσμος του Αρη,ειδικα τα τελευταια χρονια εχει δειξει οτι "απεχει" ετη φωτος σε σχεση με καποιους αλλους οπαδους και αυτο θα πρεπει να αποδειχτει απο τη πρωτη κιολας μερα...(με το καλημερα που λεμε!!!)
Οι ποδοσφαιριστες (παλιοι και νεοι) που θα πατησουν για πρωτη φορα φετος το ποδι τους στο χορταρι του Κλεανθης Βικελιδης,θα πρεπει να νιωσουν οχι μονο ενα ζεστο και θερμο απογευμα,αλλα ενα πραγματικο "ολοκαυτωμα" !!!!
Με αυτο το τροπο ο κοσμος πρεπει να "αγκαλιασει" την ομαδα αλλα και να δειξει τη στηριξη του προς τη διοικηση και το προπονητικο τιμ.
Εχουμε μερες μπροστα μας,ομως η γλυκεια αυτη αναμονη θα πρεπει να γινει "αποτυπωση" μεσα στο μυαλο του καθε οπαδου του Αρη!!!
Και φυσικα μεσα σε ολα αυτα θα πρεπει να προστεθει και η αγορα των διαρκειας η οποια κυμαινεται σε προνομιακες τιμες απο την Παε Αρης η την εγγραφη στη Λεσχη Φιλων Αρη η ακομα και τα δυο μαζι !!!
Οσο αντεχει η τσεπη του καθενος...
Εισαι Αρης;;;
Αποδειξε το...

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger