...ΚΑΙ ΟΜΩΣ...ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ !!!!

O Aρης κατορθωσε (γιατι περι κατορθωματος προκειται) να χασει απο τον Παοκ στο καταμεστο Αλεξανδρειο με 80-91 πετωντας στα "σκουπιδια" την ευκαιρια να τελειωσει τη σειρα των αγωνων του μικρου τελικου.
Οι κιτρινοι παρουσιασαν δυο εντελως διαφορετικα προσωπα στο παιχνιδι.
Στο πρωτο ημιχρονο ο Αρης βρεθηκε να κυνηγαει τον Παοκ στο σκορ,ομως στη συνεχεια βρηκε το ρυθμο του, εγινε ανταγωνιστικος και εδειξε οτι μπορει να "καθαρισει" το ματς κλεινοντας το σκορ με +8 ποντους διαφορα (50-42).
...Και ενω ολα εδειχναν οτι το δευτερο ημιχρονο θα ειναι μια τυπικη διαδικασια,ηρθε το απροσμενο black out,καθως στο παρκε του Παλε υπηρχαν μονο οι φανελες !!!
Ο Αρης "υπνωτιστηκε" στη κυριολεξια,δινοντας την ευκαιρια στον Παοκ να μπει στο παιχνιδι και εν τελει να το κερδισει...
Και για να ειμαστε πιο ρεαλιστες δεν κερδισε ο Παοκ αλλα εχασε ο Αρης,καθως στην εξελιξη του παιχνιδιου η αποδοση των κιτρινων ηταν αυτη που καθορισε και το τελικο αποτελεσμα.
Η διαιτησια των Χριστοδουλου,Σπυριδωνος και Φουφη κυμανθηκε σε πολυ μετρια επιπεδα καθως για ακομη μια φορα δεν απεφυγαν τα λαθη...
Ενδεικτικο ειναι οτι στην αρχη του δευτερου ημιχρονου,η ομαδα του Αρη φορτωθηκε με 6 (!!!) φαουλ μεσα σε διαστημα 66 δευτερολεπτων !!!
Το Αλεξανδρειο ηταν καταμεστο απ'ακρη σ'ακρη,μεσα στο οποιο επικρατουσε φανταστικη ατμοσφαιρα απο 5.500 οπαδους του Αρη.
Πλεον η σειρα των αγωνων μεταφερεται πιθανοτατα τη Τεταρτη (8/6) στο κρατικο της Πυλαιας...
Και λεμε πιθανοτατα γιατι εκρεμμει η αποφαση της ποινης του Παοκ (2 αγωνιστικες κεκλεισμενων θυρων),η οποια στην Ελλαδα του 2011 δεν εχει αποφασιστει ακομα αν ισχυσει στη παρουσα φαση η στην επομενη αγωνιστικη περιοδο !!!
Αν το πεμπτο και τελευταιο παιχνιδι διεξαχθει την Τεταρτη τοτε ο Παοκ θα αγωνιστει κανονικα με κοσμο,στην αντιθετη περιπτωση που αν γινει Πεμπτη θα διεξαχθει κεκλεισμενων των θυρων.
Και αυτο γιατι εκει στην Εσακε εχουν....χασει τις μερες τα αυγα και τα πασχαλια...
Παρασκευη βγηκε η αποφαση της ποινης και ο κανονισμος προβλεπει οτι ΙΣΧΥΕΙ και η εφαρμογη της με το περας 5 ημερων.... (σημ. μετραει και η μερα που βγηκε η αποφαση).
Οπως και να 'χει ο Αρης θα πρεπει να παρουσιαστει πανετοιμος στο τελευταιο παιχνιδι,εξασφαλιζοντας εστω και τη τελευταια στιγμη το εισιτηριο που οδηγει στα προκριματικα της Ευρωλιγκας.

Στο κρατικο της πυλαιας περιπου 200 οπαδοι του δικεφαλου ετοιμασαν υποδοχη ηρωων στην ομαδα τους.....!!!!!
Τι να κανεις....οταν εισαι ΑΙΩΝΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΣ και καποια στιγμη σου ερχεται μια ανελπιστη νικη θελεις και 'συ να "ξεσπασεις"...!!!
Δικαολογημενα....αφου τα "βιωματα" που εχεις απο μικρο παιδι ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ.....!!!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger