ΠΑΟΚ : Μια ιστορία....αγάπης !!!!

Βγήκανε που λέτε οι παοκτσήδες από χθές νωρίς το απόγευμα και κάνουν καζούρα στους Αρειανούς επειδή οι κιτρινόμαυροι κινήθηκαν σε 4 μεταγραφές ουσίας,οι οποίοι προέρχονται απο τον Ολυμπιακό Βόλου...
Μάλιστα,έβγαλαν και μερικά "προσωνύμια" του τύπου Άρης Βόλου,Ολυμπάρης κλπ...
Μίλάμε για ένα επίπεδο που ανήκει σε άτομα υψιλού δείκτη νοημοσύνης,γιατί το να μπαίνεις στη διαδικασία και να σχολιάζεις τί κάνει ο αιώνιος αντίπαλος σου,αν μη τι άλλο είναι άξιο σχολιασμού για πολλούς λόγους.
Είναι αυτοί που δεν ασχολούνται με τον Άρη αλλά μόνο με τον υποτιθέμενο εχθρό τους τον Ολυμπιακό...
Η διαφορά είναι ότι στις ειδήσεις του Άρη "επεμβαίνουν" και σχολιάζουν το κάθε τι ως δια μαγείας,ενώ για την ομάδα του Πειραιά ουδείς ασχολείται απο δ'αύτους.
Φυσικά μέσα στην αναμπουμπούλα ή αν προτιμάτε την ζήλεια τους,ή ακόμα καλύτερα τη κακία τους,ξεχάσανε ότι πρίν λίγες μέρες στις μεταξύ τους συζητήσεις σιγοψιθυρίζανε το όνομα του Σανκαρέ,αφού βέβαια τα δικά τους ΜΜΕ τους είχαν ποτίσει με νέκταρ προβατίλας...
Αν όλα αυτά δεν είναι προιόν κακίας ή ζήλειας,τότε η μόνη λογική εξήγηση είναι η...αμνησία και μάλιστα η επιλεκτική αμνησία,που επιστημονικά μεταφράζεται ως κάποια γεγονότα ή σκέψεις που οι άνθρωποι επιλέγουν να θυμούνται και φυσικά αυτά που θέλουν να ξεχνάνε.
Γιατί οι φίλοι του Πάοκ ξεχνάνε το....αλησβερήσι με τον Παναθηναικό και τις ανταλλαγές ποδοσφαιριστών...
Από Παναθηναικό σε Πάοκ και αντίστροφα έχουμε και λέμε...
Τόργκελε,Δάρλας,Γεωργιάδης,Κωνσταντινίδης και παλιότερα Φραντζέσκος,Μαραγκός,Βόκολος,Τσίγκας,Χαραλαμπίδης και πόσοι ακόμοι που μπορεί να ξεχνάμε.
Από Πάοκ σε Παναθηναικό Σαλπιγγίδης,Χριστοδουλόπουλος,Μελίσσης και παλιότερα "μεγάλοι" παοκτσήδες όπως οι Ασλανίδης,Τερζανίδης,Αναστασιάδης(Άγγελος),Καραγεωργίου,Χ.Δημόπουλος.
Η...επιλεκτική μνήμη συνεχίζεται αφού οι φίλοι του δικεφάλου ξεχνάνε τη μετακίνηση των Παπάζογλου,Βιτόλο,Χαλκιά,Ίβιτς όταν ο Άρης δεν υπολόγιζε τους παραπάνω ποδοσφαιριστές.
Και ένα σωρό δημοσιεύματα απο τα δικά τους ΜΜΕ που απασχόλησαν και άλλους,όπως οι Κάμπορα,Νέτο,Κάλβο,Φερνάντεζ,Ναφτί και πόσους ακόμα συγχωρέστε μας αλλά έχουμε χάσει το...μέτρημα και το διακαή πόθο του Πάοκ να ντύνει στα ασπρόμαυρα τουλάχιστον 3-4 παίκτες του Άρη κάθε καλοκαίρι...
Το καλύτερο όμως το αφήσαμε για το τέλος...
Η μεγαλύτερη δόξα του Πάοκ όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται οι φίλοι του,είναι ο Γιώργος Κούδας.
Αυτός που κάποτε έκανε προπονήσεις με τον υποτιθέμενο εχθρό τους Ολυμπιακό και που δήλωνε : "To έχω πεί χιλιάδες φορές και το επαναλαμβάνω,είμαι Ολυμπιακός και θα πεθάνω Ολυμπιακός" !!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger