Παοκτσήδικη προπαγάνδα !!!

Ρε τι βρίσκει κανείς στο Ιντερνετ...
Εντελώς τυχαία έπεσε στην αντίληψη μας ένα blog ονόματι poulen.blogspot.com παοκτσήδικου "ενδιαφέροντος".
Μέσα λοιπόν απο τη περιέργεια που μας διακατέχει σας χαρίζουμε μία φωτογραφία που φιλοξενείται μέσα σ'αυτό το blog,η οποία φωτογραφία μάλλον είναι άγνωστο απο που...προέρχεται,όμως οι διαχειριστές του poulen αποφάσισαν να την "ανεβάσουν" κοροιδεύοντας οχι μόνο τους εαυτούς τους αλλά και τους "ομοιδεάτες" τους...
Αναφέρεται σε μια παράδοση ανάμεσα στον Πάοκ και τον Ολυμπιακό "βαφτίζοντας" την ως την μεγαλύτερη στο ελληνικό ποδόσφαιρο...
Πως είναι δυνατόν στα 30 αυτά χρόνια απο το 1965 μέχρι το 1995 να έχεις μια παράδοση...30 χρόνων όταν έχεις ηττηθεί μέσα σε αυτό το διάστημα 2 (!!!) φορές,μόνο το συγκεκριμένο blog το ξέρει και φυσικά αυτός που "σκαρφίστηκε" να δημοσιεύσει τη παρακάτω φώτο...
 
Μιλάμε για μια συγκλονιστική ιστορία και παράδοση που μάλλον μπορεί να διεκδικίσει μία θέση στο βιβλίο Γκίνες σαν ρεκόρ βλακείας,έλλειψη σοβαρότητας και φυσικά προπαγάνδας.
Και για να σοβαρευτούμε και λιγάκι γιατί δε θέλουμε να πέσουμε και στο επίπεδο τους,τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ του ελληνικου ποδοσφαίρου την έχει ο Άρης με τον Πανιώνιο,ασχέτως αν οι Νεοσμυρνιώτες απέδρασαν πέρσι με τους 3 βαθμούς.
50 ολόκληρα χρόνια είχαν να χάσουν οι κίτρινοι στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ή αν προτιμάτε Χαριλάου.
Ήταν τότε στις 18/06/1961 που ο Πανιώνιος είχε κερδίσει για...προτελευταία φορά και το 2011 τελευταία φορά στο 0-2 της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.
Στο μεσοδιάστημα των 50 χρόνων οι κίτρινοι μετράνε σε 46 αγώνες 33 νίκες και 13 ισοπαλίες απο τον...αιώνιο πελάτη τους.
Μάλιστα βρήκαμε και έναν απο τους σκόρερ του Πανιωνίου εκείνης της εποχής ονόματι Στάθης Χάιτας που ήταν απο τους τελευταίους που έφυγε νικητής απο το "Κλεάνθης Βικελίδης".
Μία από τις πλέον εμβληματικές φιγούρες του Πανιωνίου,μέλος και σκόρερ της ομάδας που είχε επικρατήσει…μισό αιώνα πριν-και τελευταία,μέχρι χθες- του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Στάθης Χάιτας.
Πενήντα ολόκληρα χρόνια είχε να νικήσει ο Πανιώνιος τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.
Η μεγαλύτερη παράδοση που «σπάει» στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Πραγματικά,εντυπωσιακό το ρεκόρ που κατάφερε να καταρρίψει χθες η ομάδα,έτσι;
"Δεν το θυμάμαι και πολύ καλά αυτό το παιχνίδι.Ήταν παλιά ομάδα… Με Γιαννακόπουλο και Μαυρίδη,νομίζω....Πάντως,είχα σκοράρει σε εκείνο το ματς."
τα χαρακτηριστικά λόγια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.
Η προπαγάνδα και το κουτόχορτο του...παοκτσήδικου poulen σε ολο του το μεγαλείο...

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger