Στη Football league 2 ο Ηρακλής !!!


Έχουμε χάσει το μέτρημα...
Ο Ηρακλής μάλλον θα πρέπει να μπεί στα βιβλία των ρεκόρ Γκίνες,καθώς γίνεται η μοναδική ομάδα στον κόσμο που έχει πέσει τουλάχιστον 10-15 φορές στη Β'Εθνική και άλλες τόσες στη Γ' Εθνική...
Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ, ο Ηρακλής υποβιβάζεται στη Football League 2.Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας επικύρωσε το πρακτικό της συνεδρίασης της εκτελεστικής γραμματείας,με το οποίο ο Ηρακλής υποβιβάστηκε στη Γ΄ Εθνική (Football League 2).
Η απόφαση ελήφθη χωρίς να συζητηθεί,αφού το άρθρο 35 του ΚΑΠ προβλέπει στην περίπτωση προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια αποκλεισμό της ομάδας που θα προσφύγει από τους αγώνες τους πρωταθλήματος που μετέχει ή θα μετάσχει.
Αυτό σημαίνει ότι ύστερα από τρεις συνεχείς αγώνες στους οποίους θα υπάρξουν ισάριθμοι μηδενισμοί, η ομάδα υποβιβάζεται στην κατώτερη κατηγορία.
Να σημειωθεί ότι αύριο (20/9) αναμένεται να εκδικαστεί η αγωγή του Ηρακλή στο Εφετείο Αθηνών,κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων για τον υποβιβασμό του στη Football League και τη συμμετοχής του Αστέρα Τρίπολης στη Σούπερ Λίγκα.

1 Comments:

  1. Πόσα GAME OVER μέτρησαν φέτος οι γριές;Βαρεθήκανε να πέφτουνε και εμείς να τους αποχαιρετάμε.Βρε πως τα φέρνει η ζωή,το κολλάρο-μαιμού τώρα δικαιώνεται..Καλή ψυχή,να ζήσουμε να μην τις θυμόμαστε τις άμοιρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger