Περιφερειακός...Θεσσαλονίκης !!!





Δύο...site που οι φίλοι του Ηρακλή θα τα λατρέψουν και που θα γίνει η αγαπημένη τους συνήθεια...
 

Βαθμολογίες,σχόλια,ειδήσεις,ρεπορτάζ,αφιερώματα στις πιο ένδοξες ομάδες του περιφερειακού
πρωταθλήματος και όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για την...αγαπημένη τους ομάδα.
Αν μη τι άλλο πλούσιο το συγκεκριμένο site και οι φίλοι του Γηραιού αναμένεται να βγάλουν...χειμώνα καρφωμένοι στις οθόνες του υπολογιστή τους.
Με μια γρήγορη ματιά πάντως είδαμε τεράστιους συλλόγους να έχουν τη "τιμητική" τους όπως ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου,Ατσαλένιος,Πύρασος Νέας Αγχιάλου,Φιλοθέη Άρτας,Προσοτσάνη και άλλοι.
Πάντως ο Ηρακλής έχει πάρει τη θέση του στον 2ο όμιλο και από τα πιο δυνατά ονόματα που θα αντιμετωπίσει είναι ο Ολυμπιακός Κυμίων,Πάοκ Γιαννιτσών(τυχεροί,εκδρομή στα Γιαννιτσά θα κάνετε),Οδυσσέας Κορδελιού,Καμπανιακός και φυσικά ο Τιτανοτεράστιος Αχιλλέας Τριανδρίας...
Ήδη πληροφορίες απο το συνδεσμίτικο περιβάλλον του Ηρακλή αναφέρουν ότι οι οπαδοί του Ηρακλή ετοιμάζουν μεγαλειώδες εκδρομές που σίγουρα θα γράψουν ιστορία όχι μόνο στα πλαίσια του περιφερειακού πρωταθλήματος αλλά γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο...
Το επίσημο site του περιφερειακού σε μια πρώτη ματιά και το link που μπορεί να περιηγηθεί ο επισκέπτης...
Εμείς επειδή...συμπονούμε τους φίλους του Ηρακλή τους δίνουμε και μια διαδυκτιακή πληροφορία που μπορεί να τη χρειαστούν.
Μπορούν να μπαίνουν επίσης και στο http://www.wiggler.gr/2010/06/24/perifereiakos-thessalonikis-google-map/ όπου υπάρχει χάρτης και διαρκής ενημέρωση για τη κίνηση στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης.
Ένας δρόμος που φτιάχτηκε πρίν αρκετά χρόνια μάλλον προς εξυπηρέτηση τους,αφού τα γήπεδα που θα αγωνιστεί ο Γηραιός είναι προσβάσιμα από αυτόν.
Καλή διαδρομή τους ευχόμαστε...

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger