Αναβλήθηκε το Ξάνθη - ΑΕΚ λόγω... ΔΕΘ!

Aυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται...
Δε γνωρίζουμε αν η συγκεκριμένη είδηση απο όλα τα ελληνικά site κάνουν το γύρο του κόσμου,
καλό θα ήταν όμως να μείνει η είδηση στα...εγχώρια πριν γίνουμε ρεζίλι διεθνώς ακόμα μια φορά...
Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης πάει στη...σέντρα και όλα δείχνουν γύρω της να "νεκρώνουν"....
Τελευταίο "θύμα" της το Ξάνθη-ΑΕΚ που αναβλήθηκε λόγω των αυξημένων αναγκών της για αστυνόμευση το Σαββατοκύριακο (10-11/9),οπου θα βρίσκεται ο "εκλεκτός" μας αξιότιμος κ.Γιώργος Παπανδρέου.
Η απόφαση της αναβολής της αναμέτρησης ελήφθη απο τον ΓΓΑ κ.Πάνο Μπιτσαξή μετά απο σχετική εισήγηση της Αστυνομίας.
«Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Πάνου Μπιτσαξή, μετά από εισήγηση της Ελληνικής Αστυνομίας και γνώμη της ΔΕΑΒ, αναβάλλεται ο αγώνας ΞΑΝΘΗ – ΑΕΚ, λόγω απασχόλησης της επιτόπιας αστυνομικής δύναμης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης»,αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΓΓΑ.
Και αν για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση πραγματικά δε μας καίγεται καρφί,δε μπορούμε να αδιαφορήσουμε στο γεγονός ότι τελικά στην Ελλάδα ΟΛΑ είναι αλληλένδετα,καθώς δεν είναι τυχαίο ότι τη πολιτική παρακμή τη πληρώνει καθημερινά και το ίδιο το ποδόσφαιρο!!!
Και αν πούμε ότι αδιαφορούμε εν τέλει για το ποδόσφαιρο,σίγουρα δε θα αδιαφορήσουμε και για τη γενικότερη ασφάλεια των πολιτών,που η ίδια η Αστυνομία έιναι αναγκασμένη κατά καιρούς να "μετακομίζει" από πόλη σε πόλη για να εξυπηρετήσει την ασφάλεια των "εκλεκτών" αυτής της χώρας,αφήνοντας στο έλεος του Θεού όλους τους υπόλοιπους...
Τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται σε όλες τις προηγμένες Ευρωπαικές χώρες μπορούν να καλύψουν πολιτικές,κοινωνικές και αθλητικές δραστηριότητες ταυτόχρονα,που σε καμοία περίπτωση δε θυμίζουν σε τίποτα το "μπάχαλο" που επικρατεί στη χώρα μας...

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger