Απέρριψε την έφεση της Σιόν η UEFA

H...περιβόητη υπόθεση της Σιόν έλαβε τέλος καθώς η UEFA απέρριψε την έφεση της ελβετικής ομάδας να αγωνιστεί στο Εuropa League.
Παρά το ότι δικαιώθηκε στα πολιτικά δικαστήρια, η Σιόν δεν θα επιστρέψει στο Europa League, αφού η UEFA απέρριψε την έφεσή της.

Υπενθυμίζουμε ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία απέβαλε την ελβετική ομάδα,επειδή χρησιμοποίησε στα πλέι οφ με τη Σέλτικ παίκτες που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής.
Την Τρίτη (13/9) η Σιόν κέρδισε τη προσφυγή της σε πολιτικό δικαστήριο,όμως αυτό δεν έχει καμία ισχύ στην UEFA,η οποία απέρριψε την έφεση της ομάδας.
Ετσι,η Σέλτικ θα αντιμετωπίσει κανονικά την Ατλέτικο την Πέμπτη (15/9) για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Φαίνεται ότι η Ευρωπαική Ομοσπονδία της UEFA έχει καί το μαχαίρι καί το...καρπούζι παίρνοντας δραστικές αποφάσεις...
Το ίδιο έπραξε και στη περίπτωση του Ολυμπιακού Βόλου που αγωνίστηκε παράνομα στα προκριματικά της διοργάνωσης του Europa League για τους γνωστούς λόγους,αφήνοντας ουσιαστικά τον Άρη εκτός Ευρώπης,που όπως δικαιούταν βάση κανονισμού έπρεπε να συμμετάσχει.(η αμέσως επόμενη ομάδα στη βαθμολογία).
Άσχετα με το αν η Σιόν δε δικαιώθηκε τελικά,το....περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ο Βόλος έπαιξε τους 2 αγώνες με τη Ντιφερντάζ (όπως και η Σιόν) και τιμωρήθηκε κατόπιν εορτής απο την UEFA με 3 τριετή αποκλεισμό απο τις Ευρωπαικές διοργανώσεις...
Και αν κάποιος βιαστεί και βγάλει γρήγορα συμπεράσματα καθώς οι 2 υποθέσεις μοιάζουν να είναι διαφορετικές,η UEFA είναι ξεκάθαρη σε θέματα πειθαρχικού κώδικα,ασχέτως παραπτώματος.
Η ουσία είναι ότι η Σιόν αποβλήθηκε και αυτή με την απόρριψη της έφεσης,όμως οι άνθρωποι της
στείλαν την υπόθεση στα πολιτικά δικαστήρια και τώρα απειλούν την ίδια την UEFA με μηνύσεις !!!
Τα συμπεράσματα δικά σας...
Πονηρευτείτε...

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger