Σε «θερμό» κλίμα ανοίγει η αυλαία της ΔΕΘ

Oι «Αγανακτισμένοι» προτίθενται να θέσουν σε εφαρμογή σχέδιο αποκλεισμού της ΔΕΘ, όπως το χαρακτηρίζουν οι ίδιοι, με τρεις προσυγκεντρώσεις (στην οδό Βασιλέως Γεωργίου, έξω από το κτίριο του πρώην 424 στρατιωτικού νοσοκομείου και στο Λευκό Πύργο) για να πορευθούν ακολούθως προς το Βελλίδειο.
Μισή ώρα αργότερα, στις 15.30, ιδιοκτήτες ταξί από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, θα συγκεντρωθούν στο Ιβανόφειο, στην οδό Αγίου Δημητρίου και γύρω στις 18.00 προγραμματίζουν πεζή πορεία μέχρι το συνεδριακό κέντρο.
Στις 18.00 συγκεντρώσεις στο άγαλμα του Βενιζέλου διοργανώνουν ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ και ΣΥΡΙΖΑ και μισή ώρα αργότερα το ΠΑΜΕ, στην πλατεία Αριστοτέλους.
Συγκέντρωση στην πολυτεχνική σχολή του ΑΠΘ θα πραγματοποιήσουν φοιτητές ενώ στην Καμάρα θα συγκεντρωθούν ομάδες αντεξουσιαστών.
Συγκεκριμένα το Σάββατο στις 16.30 αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρώτη πανελλαδική πορεία φοιτητών από τα υπό κατάληψη πανεπιστήμια της χώρας. Η πορεία των φοιτητών θα ενωθεί με την πορεία των πρωτοβάθμιων σωματείων στην Καμάρα και στη συνέχεια με τους «Αγανακτισμένους»
στο Λευκό Πύργο.
Για την τήρηση των μέτρων τάξης έχει επιστρατευθεί μεγαλύτερη αστυνομική δύναμη από κάθε άλλη χρονιά, ενώ στα μέσα της ΕΛ.ΑΣ. για την περιφρούρηση των χώρων γύρω από τη ΔΕΘ συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων ο ειδικός φράχτης που χρησιμοποιήθηκε κατά τις τελευταίες διαδηλώσεις στο Σύνταγμα, αλλά και το όχημα εκτόξευσης νερού «Αίαντας».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger