Μπαρτσελόνα : "Σκόρπισε" την Οσασούνα (8-0) !!

Μετά από τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με Σοσιεδάδ και Μίλαν, η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στις νίκες με το εκκωφαντικό 8-0 επί της Οσασούνα.
Οι πρωταθλητές άνοιξαν το σκορ στο 5ο λεπτό μετά από ωραία συνεργασία του Μπουσκέτς, του Ντάνι Άλβες και του Μέσι. Ο Ισπανός έδωσε δεξιά στον Βραζιλιάνο, ο οποίος βρήκε με το κεφάλι τον Αργεντινό και ο τελευταίος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Φάμπρεγας συνεργάστηκε ωραία με τον Μέσι και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.
Ο "χορός" των γκολ συνεχίστηκε από τον Βίγια στο 34'. Μετά από μπαλιά-τρύπα του Αμπιντάλ στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής, ο Ισπανός απέφυγε και τον Φερνάντες για να κάνει το 3-0. Ο έλεγχος του σκορ είχε αρχίσει να χάνεται από τα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, όταν ο Ροβέρσιο με αυτογκόλ (στο 39') και ο Μέσι με κοντινό πλασέ, έπειτα από ωραία ενέργεια του Φάμπρεγας (στο 40').
Στο 57ο λεπτό ο Μέσι έβγαλε μία ωραία ψηλοκρεμαστή μπαλιά στον Τσάβι και ο τελευταίος "κρέμασε" τον Φερνάντες για να γράψει το 6-0. Στο 76' ο Φάμπρεγας -με υποψία ότι χρησιμοποίησε το χέρι του- έδωσε στον Βίγια, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ενώ στο 79' ο Μέσι διαμόρφωσε το τελικό 8-0.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα έφτασε τα εννέα γκολ και τις επτά ασίστ στο πρωτάθλημα.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger