Aυτή είναι η Εθνική που υποστηρίζουμε (;;) !!!

Χωρίς να θέλουμε να σπείρουμε διχόνοια στους συμπατριώτες Έλληνες,δυστυχώς αυτή είναι σήμερα η "αγαπημένη" όλων των Ελλήνων...!!!!
Στο δρόμο της επιστροφής και πιο συγκεκριμένα πάνω στο αεροπλάνο,οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής υπό τη καθοδήγηση του....τρομπετίστα και γνωστό οπαδό του ΠΑΟΚ,τραγουδάνε ένα σύνθημα που μόνο στο άκουσμα του νομίζεις ότι βρίσκεσαι στο γήπεδο της Τούμπας και όχι σε αποστολή της Εθνικής μας....!!!!
Και όχι,δεν είμαστε Ανθέλληνες,μη σας περάσει ούτε καν από το μυαλό μια τέτοια σκέψη....!!!!
Απλά σαν ανεξάρτητο blog του Άρη,προασπίζοντας τα συμφέροντα του Συλλόγου με όποιο τρόπο μπορούμε,δε μπορούμε να μη σχολιάσουμε αυτές τις γελοιές σκηνές !!!!!
Αυτό είναι το προκλητικό βίντεο με τους διεθνείς....!!!!! 
τα συμπεράσματα δικά σας....!!!!! 
Δείτε το και θα καταλάβετε....!!!!

8 Comments:

  1. Εκτός από αυτό που αναφέρεις να συμπληρώσω ακόμα ότι ο κοκκινομαγουλάκιας Κυριάκος Παπαδόπουλος(γνωστός για τα ζμπάουγκοειδή του αισθήμματα) τραγουδόύσε στον Χαριστέα μέσα στο αερπλάνο «Δεν ξέρετε πού είναι τα δελτία (...) Θα έχετε καλύτερη πορεία εκεί στη Β' Εθνική». Χαρακτηριστικό της γαλούχησης που τους κάνουν από μικρά και της άτιμης φάρας τους.Ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ομάδας που επιστρέφει από πρόκριση σε Euro και όλοι γιορτάζουν για μια εθνική επιτυχία,αυτός να βγάζει κόμπλεξ για τον Άρη σε κλίμα και καλά αστεισμού και χιούμορ!Εκείνο το 1-4 τον Μάρτη του 1997 με τα 2 γκολάκια του Άγγελου έχουν σημαδέψει παιδικές ψυχές ως φαίνεται!

    Ας δούμε όμως μερικές δημόσιες δηλώσεις επώνυμων και μη οπαδών του συμπολίτη της Μπεσίκτας και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του περί του ποιός ασχολείται και έχει κόμπλεξ κατωτερότητας με ποιόν:

    «Στη Θεσσαλονίκη βέβαια αυτό που λένε οι παοκτσήδες είναι το “ας κερδίσουμε τον Άρη κι ας χάσουμε απ’ όλους”» – Πύρρος Δήμας
    «Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι από την πρώτη μέρα που πήγα στον παοκ, μου έλεγαν να κερδίσουμε τον Άρη και κανένα άλλον» – Φερνάντο Σάντος
    "Ο μπασκετικός παοκ δημιουργήθηκε μέσα από τον ανταγωνισμό να ξεπεράσουμε τον μεγάλο Άρη" - Νίκος Βεζυρτζής
    «Καλά ρε Παντελή,εμείς δεν βάζουμε μουστάρδα στο σάντουιτς κι εσύ κυκλοφορείς με κίτρινο αμάξι;» – Οπαδός παοκ προς Παντελή Καφέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 12 Οκτωβρίου 2011 2:41 μ.μ. @ Εσύ είσαι μάλλον αυτός που είπε αυτή την φράση στον Καφέ όταν έπαιζε στην ομαδούλα σου και γι'αυτό θίχτηκες ε;Εδώ είμαστε να σας ξεσκεπάζουμε και να λέμε αλήθειες,προπαγάνδα τέλος στην πόλη του Θεού.Ζήστε με το κόμπλεξ σας και την χολή σας για τον ΑΡΗ...η χαζομάρα σας δεν έχει τελειωμό ρε κοτομπέικον!Αρειανός είναι ο μπαμπάς σας αλλόθρησκοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. papadopoule gamw tin mana sou...mallon me periodo se ekane k vgikes kokkiniARIS !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. LALALALA DIKEFALE MALAKA LALALALA ROUFIANE TOU VORRAAA , 8A R8W 3ANA GIA NA SE KINIGISW , STIN TOUMPA PALIOPOUSTARA POUSTARAA! , EKEI PSILA STIS TOUMBAS TO XAREMI 8A PARETE TOU ARI TIN PSOLI , 8A PARETE KAI MIA FOTOGRAFIA ME TIS MAMAS SAS TO MOUNI TO MOUNI!!! GAMIMENOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger