Τελικά έπεσε ή έμεινε ο Αστέρας Τρίπολης ;;;

Ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή και ας αναλογιστούμε λιγάκι όλοι μας το...μπάχαλο που
επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αν υπήρχε η δυνατότητα σε έναν ξένο φίλαθλο να δεί τη παρακάτω φωτογραφία πραγματικά όχι μόνο θα του έπεφταν τα μαλλιά,το πιο πιθανό σενάριο θα ήταν να μην ξανασχοληθεί με το ποδόσφαιρο...
Από τις τόσες ομάδες που μπλέχτηκαν σε παράνομους στοιχηματικά αγώνες,φορολογικές ενημερότητες,διεφθαρμένους προέδρους και άλλες "περίεργες" υποθέσεις διαλέξαμε ίσως τη κορυφαία !!!
Σύμφωνα με τη...τελευταία ενημέρωση ο Αστέρας Τρίπολης υποβιβάζεται στη Football League,έχοντας όμως ήδη 4 αγώνες στη Superleague...!!!
Παγκοσμίως αυτό δεν έχει ξαναγίνει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα,μια ομάδα να...αγωνιστεί σε μία σεζόν σε 2 κατηγορίες....!!!
Και αυτό συμβαίνει γιατί η προχειρότητα που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία και στους νόμους που υποτίθεται ότι υπάρχουν "παγώνουν" τα πάντα.
Οι αποφάσεις των..."προφέσορων" που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο,όπως συμβαίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση του Αστέρα,ξεκινάνε από τις 19 Μαίου (η παλιότερη) και καταλήγουν στο...πρόσφατο χθές σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση.
4 μήνες και 13 μέρες πήρε για τα εκτελεστικά όργανα της ΕΠΟ και της Superleague να βγάλουν μία απόφαση η οποία...μην ορκίζεστε,μπορεί να μην είναι και τελεσίδικη....!!!
Τεσσεράμισυ ολόκληρους μήνες δε χρειάστηκαν για να δικαστεί ούτε ο πιο περιβόητος εγκληματίας,αλλά αυτά δεν ισχύουν στον μαγικό κόσμο της ΕΠΟ-land και των πρωταγωνιστών της.
Φυσικά για να μη παρεξηγηθούμε,στη παρακάτω φωτογραφία δε φταίνε τα site που κάνουν ό,τι μπορούν για να καλύψουν τα γεγονότα και τη ροή των ειδήσεων που τρέχουν συνεχώς,είτε τη μία μέρα ο...κακόμοιρος Αστέρας Τρίπολης υποβιβάζεται είτε την άλλη μένει στη Superleague.
Για τον...Αστέρα Τρίπολης δε δίνουμε πραγματικά δεκάρα τσακιστή,απλά η περίπτωση του γελιοποιεί όλους αυτούς που φοράνε γραβάτες και κοστούμια,πίσω από μια "ενδυμασία",υπερασπιστές δήθεν και καλά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger