Ετοιμάζεται η Βαλκανική Λίγκα ;


Ο άνθρωπος το σκέφτεται πολύ σοβαρά τελικά !!!
Μιλάμε για τον πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα Βλάνταν Λούκιτς που έρχεται ξανά στο προσκύνιο δηλώνοντας ότι μία πιθανή Βαλκανική Λίγκα θα ενώσει ξανά τις Βαλκανικές χώρες..!!
Το "γκλού" της υπόθεσης είναι ότι μεταξύ άλλων θέλει να συμμετάσχει και η Τουρκία στον εν λόγω θεσμό...!!
Φυσικά αυτό το γεγονός είναι προς μεγάλη συζήτηση καθώς στις Ευρωπαικές διοργανώσεις
συμμετέχουν Τούρκικες ομάδες και κάπου εκεί βασίζεται ο Βλάνταν Λούκιτς,αλλά και στο γεγονός ότι οι..."γείτονες" μας συμμετείχαν στο παλιό Διασυλλογικό Βαλκανικό Κύπελλο.(1960-1994).
Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα βρίσκεται στο "επίκεντρο" των εξελίξεων καθώς πρίν λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2010 είχε κάνει πάλι αναφορά για αυτή τη...περιβόητη Βαλκανική Λίγκα δηλώνοντας με...ερυθρόλευκα "αισθήματα" ότι καλό θα ήταν να συμμετάσχει σε αυτήν και ο Ολυμπιακός.
Η προσπάθεια του προέδρου του Ερυθρού Αστέρα φαίνεται να αποδίδει καρπούς καθώς αρκετοί σύλλογοι είναι θετικοί στην ιδέα της διοργάνωσης.
Να σημειώσουμε ότι από τις ομάδες της Θεσσαλονίκης ο Άρης συμμετείχε πρώτος στη διοργάνωση το 1973 και συνολικά 3 παρουσίες,o Ηρακλής έχει μία κατάκτηση του κυπέλλου το 1985 με 3 παρουσίες και ο Παοκ μία συμμετοχή το 1988.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger