Αφιέρωμα του fans-sportal στον Λαό του Άρη !!!!

Οι αναφορές που γίνονται από τα ξένα ΜΜΕ για τον Λαό του Άρη όλο και πληθαίνουν,με τα επιτεύγματα των 'κιτρινόμαυρων" οπαδών για τις συγκλονιστικές παρουσίες του,οι οποίες δε παιρνούν απαρατήρητες στα μάτια των ξένων φιλάθλων αλλά και στο παγκόσμιο οπαδικό χάρτη.
Η αναγνώριση αυτή τη φορά έρχεται από το fans-sportal.com,έναν μεγάλο ιστότοπο που φιλοξενεί οπαδικά θέματα και όχι μόνο.
Το συγκεκριμένο site έχει τεράστιο πλούσιο υλικό σε φωτογραφίες,βίντεο και αφιερώματα από τους πιο πιστούς και φανατικούς οπαδούς του κόσμου,στους οποίους φυσικά οι οπαδοί του Άρη έχουν θέση μέσα σ'αυτό.
Επίσης ο καθένας μπορεί να γίνει μέλος στο fans-sportal.com ανεβάζοντας "υλικό" της αγαπημένης του ομάδας,το δε αφιέρωμα όμως για τον Άρη και τους οπαδούς του έρχεται από τους ίδιους τους διαχειριστές της σελίδας αναγνωρίζοντας με το καλύτερο τρόπο τη δυναμική και το κύρος του κόσμου του Άρη.
Αυτός είναι ο κεντρικός τίτλος του fans-sportal 
ARIS THESSALONIKI - one of the world best football supporters 
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - από τους καλύτερους οπαδούς του κόσμου 
Το κείμενο αναφέρει την Ιστορία του Άρη και την ημερομήνια Ίδρυσης,τη πόλη της Θεσσαλονίκης στην οποία εδρεύει ο Σύλλογος,τα χρώματα της ομάδας,ενώ μνεία γίνεται και για τους τίτλους που έχουν κατακτηθεί.
Στη συνέχεια γίνεται αναφορά για τη Λέσχη Φίλων Άρη που συγκροτήθηκε τον Ιανουάριο του 2006 και το τρόπο λειτουργίας της,ενώ στο τέλος,το fans-sportal.com γράφει συγκεκριμένα : "Αυτοί είναι οι οπαδοί του Άρη,από τους καλύτερους οπαδούς του κόσμου" φιλοξενώντας πολλές φωτογραφίες από τη παρουσία του Λαού του Άρη.
Επίσης στη κεντρική σελίδα του site υπάρχει και slideshow με την επωνυμία Gallery (best of) με 12 φωτογραφίες οπαδών,εκ των οποίων οι 2 προέρχονται απο το "Κλεάνθης Βικελίδης" !!!
Το αφιέρωμα εδώ

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger