«Μπορώ να αγοράσω την Ελλάδα !!»

Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση σε συνεργασία με την τρόικα προσπαθούν να βρουν λύση για το πρόβλημα της Ελλάδα, ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι ως… από μηχανής Θεός δίνει τη δική του λύση στο δυσβάστακτο χρέος της χώρας μας.
Βεβαίως αστειευόμαστε, καθώς ο 32χρονος Αμερικανός φόργουορντ των Ντιτρόιτ Πίστονς, ο οποίος πέρασε τις φετινές διακοπές του στην χώρα μας, όχι μόνο δεν μίλησε με θετικά σχόλια, αλλά το ακριβώς αντίθετο.
Για την ακρίβεια, στην σελίδα που διατηρεί στο «Twitter», ανήρτησε ένα πικρόχολο σχόλιο για την Ελλάδα, το οποίο αφορά τις δυσχερείς οικονομικές στιγμές που βιώνει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια.
Πιο συγκεκριμένα, σε σχετική ερώτηση ενός από τους «followers» για τις διακοπές του στην Ελλάδα, o T-Mac απάντησε χαρακτηριστικά ότι «… θα μπορούσα να αγοράσω την Ελλάδα με την πιστωτική μου κάρτα!».
Να σημειωθεί ωστόσο ότι μετά από μερικές ώρες ο πρώην παίκτης των Ράπτορς, Νικς, Ρόκετς και Μάτζικ, απέσυρε τη συγκεκριμένη ανάρτηση, προφανώς λόγω του «κραξίματος» και της κριτικής που θα δέχθηκε από κάποιους από τους «followers» του.
Αλλωστε και τα αμερικάνικα δημοσιεύματα που αφιέρωσαν ρεπορτάζ για το θέμα, σχολίαζαν αρνητικά την δήλωσή του αυτή...

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger