Όχι στις προσωπολατρείες !!


O Σέρχιο Κόκε αγαπήθηκε όσο λίγοι στον Άρη τα τελευταία χρόνια και ο πρώην αρχηγός των κιτρίνων έχει απασχολήσει στη πολύχρονη καριέρα του ουκ ολίγες φορές τη δημοσιότητα.
Σίγουρα ο Ισπανός δε γεννήθηκε Αρειανός,αλλά με τη παρουσία του στον Άρη ταυτίστηκε απόλυτα με την αγάπη και τη λατρεία του κόσμου.
Ειδικά μετά την αποχώρηση του και το ταξίδι του στην Αμερική,αλλά και από την Ισπανία όπου βρίσκεται,δηλώνει πολλές φορές ότι του λείπει η Θεσσαλονίκη και ο Άρης που ο ίδιος θεωρεί "σπίτι" του.
Μετά τη....γκάφα του να φωτογραφηθεί με σορτσάκι του Ολυμπιακού επειδή όπως ισχυρίζεται ο ίδιος δεν είχε κάτι άλλο να...φορέσει,(μιας και είναι φτωχαδάκι) μία μόλις μέρα μετά παραχωρεί συνέντευξη σε γνωστή αθλητική ιστοσελίδα και πιο συγκεκριμένα στο onsports.gr δηλώνοντας ότι «Θα πλήρωνα για να παίξω στο Άρης-ΠΑΟΚ».
Μάλλον αυτή η συνέντευξη δόθηκε για να διορθώσει τα κακώς κείμενα...με τους φίλους του Άρη να αντιδρούν "ποικίλα" ζητώντας τον να διαγράψει τη συγκεκριμένη φώτο.
Όπως και να 'χει οι οπαδοί του Άρη είναι υποχρεωμένοι να καταλάβουν ότι η ΜΟΝΗ ΑΣΠΙΔΑ του Συλλόγου είναι οι ίδιοι τους οι εαυτοί και οι μόνοι που μπορούν να προασπίζουν τα συμφέροντα της ομάδας μέσω της Λέσχης,της αγοράς διαρκείας και γενικότερα της συσπείρωσης μέσα στην ομάδα.
Επαγγελματίες ποδοσφαιριστές έρχονται και παρέρχονται συνεχίζοντας τις ζωές τους έστω και με...σορτσάκι γάβρου...
Ο μόνος που μένει είναι ο Άρης και όπως πολύ σωστά επισημαίνει ο κίτρινος οπαδικός κανόνας,
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΙΕΣ.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger