Προκαλεί η ΕΠΟ ;;;;

Μια...απρόοπτη είδηση κυκλοφόρησε σήμερα απο την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που σκέφτεται να...ελληνοποιήσει τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιερίνια.
Φυσικά η προχειρότητα του όλο θέματος έχει καταρχήν να κάνει με το γεγονός ότι ο ίδιος ο Πορτογάλος δε γνωρίζει τίποτα,αν και υπάρχει η συγκατάθεση του συμπατριώτη του και προπονητή της Εθνικής Φερνάντο Σάντος που συμφωνεί απόλυτα σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο...
Οι σκέψεις και οι πιθανότητες των ανθρώπων της ΕΠΟ εξετάζονται πολύ σοβαρά για το πως μπορεί να...γίνει ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ Λίνος Βιερίνιας...!!!
Αυτή είναι η ιδεολογία που επικρατεί στην ΕΠΟ,την ομοσπονδία που ενδιαφέρεται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου...!!!
Μάλλον είναι ανίκανη να κοιτάξει τις υποδομές και τα ελληνόπουλα ταλέντα μικρής ηλικίας που ονειρεύονται να κάνουν μια επαγγελματική αξιοζήλευτη καριέρα και μια μέρα να φορέσουν τη γαλανόλευκη φανέλα.
Μάλλον είναι ανίκανη μαζί με τη Πολιτεία να φτιάξουν επιτέλους σύγχρονες γηπεδικές εγκαταστάσεις για τους πιτσιρικάδες που "τσακίζουν" τα κορμιά τους -ακόμα- σε ξερά γήπεδα χωρίς ούτε καν μερικά από αυτά να μη διαθέτουν ούτε καν αποδυτήρια.
Και όπως πολύ σωστά έγραψε και ένας αναγνώστης σε γνωστή σελίδα,μπορούμε στα χαφ να στείλουμε τον Παύλο Γκαρσίδη και στην άμυνα τον Παύλο Κοντρεράκη....!!!!!

2 Comments:

  1. Το boxeraki του Λίνου είναι από το το κατάστημα «Kama Sutra-Erotic Stores» που κάνει προσφορές στα πτηνά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger