ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ SUPER-3 !!!

Τις τελευταιες μερες στο διαδυκτιο παρατηρειται μια πολυ εντονη κριτικη κατα του μεγαλυτερου συνδεσμου του Αρη,του Super 3.
Δεν ειναι λιγοι εκεινοι που στρεφονται εναντιον της διοικητικης "ηγεσιας" του
συνδεσμου.
Καποιοι κατονομαζουν τους Σαουριδη,Νεγρη και την υπολοιπη παρεα ως επαγγελματιες οπαδους που ζουν μεσα απο τον Αρη και που κινουν οι ιδιοι τα νηματα μεσα στις εκατοστε διοικησεις.
Καταρχην να διευκρινησουμε σαν blog οτι δεν τασσομαστε υπερ κανενος συνδεσμου και κανενος προσωπου,γιατι ισως καποιοι σκεφτουν οτι μας "βαλανε" και τα γραψαμε ολα αυτα...
Δοξα τω Θεω το skepastro διαθετει και αποψη και ωριμοτητα.
Δυστυχως ο ελληνας φιλαθλος-οπαδος ζει στη δικη του ταπεινη πραγματικοτητα με παρωπιδες,μη γνωριζοντας τι συμβαινει παραεξω...
Και οταν λεμε παραεξω μιλαμε για τον υπολοιπο κοσμο,μιλαμε τι γινεται σε ολο το πλανητη Γη.
Σε ολες τις μεγαλες ομαδες και στους μεγαλους Συλλογους ανα το κοσμο υπαρχουν συνδεσμοι οι οποιοι μεσα απο δημοκρατικες διαδικασιες ψηφιζουν τις ηγεσιες τους.
Σε ολες τις ομαδες ανα το κοσμο μεσα στους συνδεσμους υπαρχουν ηγετικες φυσιογνωμιες και προσωπα που κινουν τα οπαδικα νηματα.
Δε κατευθυνουμε το συγκεκριμενο κειμενο οπως θελουμε η οπως μας βολευει,απλα επισημαινουμε μια πραγματικοτητα που τη συναντας παντου!!!
Το αν ζουν καποιοι μεσα απο τον Αρη πραγματικα δε μας ενδιαφερει,που κυριολεκτικα ακομα και ετσι να ειναι,δε βρισκουμε κατι επιληψιμο.
Το αποτελεσμα ειναι αυτο που μετραει,ειτε αμοιβης ειτε αφιλοκερδως...
Οσοι ζησανε την προ-Super 3 εποχη θα θυμουνται οτι ο κοσμος του Αρη δεν ηταν οργανωμενος...
Θα θυμουνται οτι ο Αρης δεν ειχε συνδεσμο στα Γιαννιτσα,στα Χανια,στην Ορεστιαδα,στη Δραμα,στη Πατρα και οπου αλλου χτυπαει δυνατα η καρδια αυτου του Συλλογου!!
Θα θυμουνται ολοι οτι ο Αρης οπαδικα ηθελε μια μικρη σπιθα,για να γινει αυτη η σπιθα ολοκληρη φωτια και μετα η φωτια να γινει λαβα και ηφαιστειο.
Ναι πριν δημιουργηθει ο Super 3,ο κοσμος του Αρη εκανε εκδρομες και στην Αθηνα και στην επαρχια και στην Ιταλια και παντου.
Ομως ποτε δεν ειχε αυτο το κινημα συσπειρωσης που συνανταμε,φτανοντας στο σημειο να ειναι αυτη τη στιγμη ο μεγαλυτερος συνδεσμος στην Ελλαδα.
Ποτε ο γιγαντας Λαος του Αρη δεν ειχε αυτη την αναγνωριση που εχει σημερα και που ολα μα ολα ξεκινανε απο τον Super 3.
Οταν εισαι κατι τοσο μεγαλο με 64 παραρτηματα σε ολη την Ελλαδα,οταν o Αρης αποτελει παγκοσμιο φαινομενο γεννωντας οπαδους 42 χρονια χωρις τιτλο,οταν κανεις εκπληκτικες κερκιδες,τοτε μπορεις και εχεις καθε δικαιωμα να ασκεις αυστηρη κριτικη σε οποιονδηποτε Σκορδα και οποιον αλλον θεωρεις επικινδυνο!!
Στις "ευκολες" μερες ολοι συμμετεχουν στη κερκιδα,με μια φωτογραφικη στο χερι ετοιμοι να αποθανατισουν το μοναδικο θεαμα της Θυρας-3.
Κανενας μα κανενας δε βγηκε να καταδικασει τη Bullba,τα εκατομμυρια χαρτακια στο Europa League,τους εκαντονταδες πυρσους με τη Μποκα Τζουνιορς,τα coreo,τα 350 πουλμαν του Οακα που οργανωσε με κοπο και μερακι αυτος ο συνδεσμος.
Κανενας δε καταδικασε τις εκατονταδες εκδρομες που γραψαν ιστορια στην Ελλαδα και στην Ευρωπη και που διοργανωθηκαν απο τον Super 3.
Κανενας δε καταδικασε τα χιλιαδες βιντεο με τον Λαο του Αρη που υπαρχουν στο ιντερνετ και που ΟΛΟΙ μας ανεξαρτητως Super 3 η οχι θαυμαζουμε.
Αντιθετως στις "δυσκολες" μερες ολοι μας μπορουμε να βρουμε ευκολα ενα εξιλαστηριο θυμα...
Και αυτο το θυμα δεν ειναι αλλο παρα ο Super 3 και οι ανθρωποι που τον διοικουν.
Τελικα ο ανθρωπος ειναι τοσο αχαριστος απο τη φυση του που με ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι απολυτα ευχαριστημενος.
Οχι δε θα προσκυνησουμε κιολας τα επιτευγματα του Super 3,αλλα θα μπορουσαμε τουλαχιστον να τα εκτιμησουμε σε ολη αυτη τη πορεια υπαρξης του απο το 1988.
Και οπως αρμοζει σε κατι που ειναι τοσο ισχυρο και δυνατο οπως ο Super 3,καλα κανει και εχει φωνη και ισχυ και κινει νηματα ακομα και μεσα στην ιδια την ομαδα !!!
Γιατι σε αντιθετη περιπτωση θα ειχαμε βουβαμαρα,σιωπη,νεκρικη σιγη η οπως αλλιως θελετε πειτε το...
Δεν ειναι τυχαιο που οι περισσοτεροι που κατηγορουν τον Super 3 ειναι μικροτερης ηλικιας.
Γιατι απλα ΔΕΝ εζησαν το οπαδικο κινημα του Αρη πριν απ'αυτον...
Γιατι ποτε δεν ανεβηκαν τα σκαλακια της Τσιμισκης 32Β στο δευτερο οροφο...
Το skepastro επαναλαμβανει οτι δεν ειναι ουτε Super 3,ουτε Αθανασιαδης ουτε Σκορδας ουτε μπανανοφλουδα...
Ειναι μονο Αρης και τιποτα αλλο.
Καποια πραγματα δεν αξιζει να τα ισοπεδωνουμε τελειως!!
Οπως ο Super 3.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger