ΠΙΤΣΑ ΜΠΥΡΑ ΚΑΝΑΠΕΣ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ...

Όλα τα φώτα πέφτουν απόψε το βράδυ (21:45,NET) στο στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνο για το μεγαλύτερο διασυλλογικό ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονίας. Η τυπικά γηπεδούχος Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει σε Αγγλικό έδαφος τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε έναν τελικό στον οποίο οι δύο ομάδες θα παίξουν για το τέταρτο τρόπαιο της ιστορίας τους.
Την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στον τελικό της διοργάνωσης ήταν τη σεζόν 2008-09 όταν οι Καταλανοί σήκωσαν το τρίτο τρόπαιο της ιστορίας τους κερδίζοντας με 2-0 με τα τέρματα του Ετό και του Μέσι στο Ολίμπικο της Ρώμης. Εκείνη τη χρονιά η Μπαρτσελόνα έγινε η πρώτη Ισπανική ομάδα που έκανε το τρεμπλ.
Το τελευταίο Σαββατόβραδο του Μαΐου το Γουέμπλεϊ αναμένεται να πλημυρίσει από περίπου 90.000 θεατές που θα παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό που θα αναδείξει την καλύτερη ομάδα της χρονιάς. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα τους οι 2 ομάδες αποδεικνύουν ότι δίκαια έφτασαν μέχρι εδώ και το μεγάλο ερωτηματικό είναι αν στο τέλος θα υπερισχύσει το ταλέντο της Μπαρτσελόνα ή η εμπειρία της αήττητης φέτος στην Ευρώπη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Απαραίτητα "αξεσουάρ" του τελικού τα γνωστά....
Πίτσα μπύρα καναπές το τρίπτυχο της επιτυχίας...

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger