KAI ΤΩΡΑ...ΠΑΛΕ !!!!!

O Aρης ηττηθηκε απο τον Παοκ στο κρατικο της Πυλαιας με 76-74,παιχνιδι 
το οποιο κριθηκε στα τελευταια εξι δευτερολεπτα.
Ελλειψη καθαρου μυαλου και αυτοσυγκεντρωσης αλλα και διαιτητικα σφυριγματα εφεραν την ηττα για τους κιτρινους.
Καμοια απο τις δυο ομαδες δεν καταφερε να ξεφυγει στο σκορ,γεγονος στο οποιο θα πρεπει να σταθουμε,ως το μονο θετικο στοιχειο που αποκομησε ο Αρης απο το συγκεκριμενο παιχνιδι.
Το συγκροτημα του Σουμποτιτς εδειξε οτι μπορει να "σπασει" το πλεονεκτημα εδρας του δικεφαλου και σιγουρα θα εχει ακομα μια ευκαιρια-ισως και δυο-για να το καταφερει,δεδομενου οτι στο Παλε τα πραγματα ειναι...δυσκολα για τον Παοκ.
Οι διαιτητες απο τη μερια τους εδωσαν και ενα "χερακι" βοηθειας στους γηπεδουχους,αφου σχεδον ολες οι αμφισβητουμενες φασεις δοθηκαν υπερ τους...
Οι οπαδοι του Παοκ επιδοθηκαν για ακομη μια φορα στον αναπτηροκερματοπολεμο με αποδεκτες τους παραγοντες του Αρη,οι οποιοι αναγκαναστηκαν να φυγαδευτουν στη φισουνα.
Πλεον η σειρα των αγωνων μεταφερεται στο Αλεξανδρειο και ειναι κατι παραπανω απο σιγουρο οτι το απογευμα της Κυριακης θα ειναι ασφυκτικα γεματο.
Ο κοσμος του Αρη αντιλαμβανομενος της σημασιας του αγωνα αναμενεται να δωσει βροντερο παρων και ολα δειχνουν οτι η αποχη του Super-3 δε θα επηρεασει στο ελαχιστο την ατμοσφαιρα που θα επικρατησει.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger