ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΠΟΤΕ !!!

Αποψε διεξαγεται ο τελικος της Εuroleague αναμεσα στον Παναθηναικο και τη Μακαμπι.
Ουδεις ασχολειτε εκτος απο τους φιλους του τριφυλλιου...
Ισως να ασχολουνται λιγο νοερα και οι φιλοι του Ολυμπιακου που περιμενουν στη "γωνια" για καποια καζουρα σε περιπτωση απωλειας του τροπαιου...
Μεχρι εδω oμως...
Περασε η εποχη που το μπασκετ στην Ελλαδα ηταν τροπος ζωης και αντικειμενο συζητησης για ολους τους -ανεξαρτητου χρωματος-  μπασκετοφιλους.
Τροπος ζωης στη μπασκετομανα Θεσσαλονικη που μαζι της "νεκρωνε" ολη η φιλαθλη Ελλαδα με τα αλησμονητα παιχνιδια του Αυτοκρατορα Αρη. 
Καθε Πεμπτη δε "κουνιοταν φυλλο"...
Φυσικα ολα αυτα ειναι γνωστα,γιατι εχουν γραφτει παμπολα αρθρα,εχουν γινει αμετρητα αφιερωματα για εκεινη την απλησιαστη ομαδα των Γκαλη,Γιαννακη,Σουμποτιτς και των υπολοιπων παιδιων.
Δε θα καταντησουμε γραφικοι αποδεικνυοντας το αυτονοητο...
Δυο κουβεντες μονο...
Μπορει ο Παναθηναικος να διεκδικει το εκτο τροπαιο της Εuroleague,ομως αυτο δεν συγκρινεται σε καμοια περιπτωση με αυτο που εχει καταφερει να κανει ο Αρης.
Να ΕΝΩΣΕΙ μια ολοκληρη χωρα,να ΑΓΑΠΗΘΕΙ απο ολο τον Ελληνισμο,να αναγκασει ολοκληρη την Ελλαδα εστω και για δυο ωρες να ξεχασει τα προβληματα της καθημερινοτητας.
Να κανει τους ουδετερους φιλαθλους να αγωνιουν πραγματικα μαζι με ολους εμας τους Αρειανους,που ειχαμε τη τυχη και την Ευλογια να ζησουμε τον Αυτοκρατορα.
Κανενας αλλος συλλογος σε ομαδικο αθλημα δεν το εχει καταφερει αυτο παρα μονο ο Αρης!!!
Οσους τιτλους και να κατακτησει μια αλλη Ελληνικη ομαδα,ειτε σε εγχωρια ειτε σε ξενη διοργανωση,δε μπορει να καταρριψει το "ΜΥΘΟ" του Αρη μας.
Για ολους αυτους τους λογους ο Αρης θα ειναι ο ενας και μοναδικος Αυτοκρατορας του Ελληνικου μπασκετ!!!

1 Comments:

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger