Τα "τερτίπια" της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το ντέρμπι !!


Το μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Superleague στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ που είναι προγραμματισμένο στις 23/10 ξεκίνησε ήδη.
Από χθές "κυκλοφορεί" στο διαδύκτιο η φήμη ότι οι φιλοξενούμενοι είναι διατεθειμένοι να ζητήσουν εισιτήρια από τον Άρη,ωστόσο -ακόμα- δεν υπάρχει καμοία επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το συγκεκριμένο θέμα,η οποία όμως τις επόμενες μέρες ενδέχεται να καταβάλει τη πρόταση της.
Μυστήριο αποτελεί το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ "θυμήθηκε" μετά από πολλά χρόνια να...διαπραγματευτεί ενδεχόμενη μετακίνηση οπαδών του στο "Κλεάνθης Βικελίδης",τη στιγμή που η ίδια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε "απαγορεύσει" με διάφορες μεθόδους της...
Θα θυμάστε όλοι το πρόσχημα του...sold out της Τούμπας (το οποίο δεν υφίσταται καμοία χρονιά) ,που κανένας οπαδός και πολυ περισσότερο του Άρη δε μπορούσαν να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα λόγω....πληρότητας του συγκεκριμένου γηπέδου...
Άν...υποθέσουμε ότι κάπως έτσι είναι τα πράγματα,τότε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι υπεύθυνη όλα αυτά τα χρόνια για τη κακή διάθεση των εισιτηρίων της (διαρκείας και μη) και σίγουρα άκρως αντίθετη στην ιδέα της μετακίνησης οπαδών.
Γιατί όταν μια χρονιά επικαλείσαι ότι έχεις κάνει...sold out στα διαρκείας σου (σύμφωνα με δημοσιεύματα των Σπόρ),τότε δεν έχεις τη ταπεινότητα να σκεφτείς να αφήσεις 1.800 κενές θέσεις για τις ανάγκες άλλων οπαδών,τα έσοδα των οποίων θα μπούν στο ταμείο σου.
Εκτός και αν δε θέλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να έρχονται φιλοξενούμενοι οπαδοί στη Τούμπα,αλλά ποτέ με ανακοινώση της δεν το έχει πει επίσημα.
Στους ευρωπαικούς αγώνες όμως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πάντα έχει διαθέσιμη μια θύρα για τις ανάγκες οπαδών,βρίσκοντας ως διά μαγείας τη...μαγική φόρμουλα να τους φιλοξενήσει και να τους "χωρέσει" όλους...
Αλλά εκεί υπάρχει η Uefa,αν δε θες μη δίνεις αυτό το περιβόητο 5% του γηπέδου σου...
Για να πάμε στην αντίπερα όχθη και στο "Κλεάνθης Βικελίδης",υπάρχει το "τέχνασμα" επιστημονικής φαντασίας που ανακάλυψαν τόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ,όσο και τα πρόβατα-οπαδοί τους που δε...βλέπουν απο την αντίστοιχη θύρα-4,τη θύρα που φιλοξενεί η ΠΑΕ Άρης σε ΟΛΟΥΣ τους οπαδούς!!!
Και αν κάποιες φορές τα τελευταία χρόνια δεν ήρθαν στο "Κλεάνθης Βικελίδης" οπαδοί του Ολυμπιακού ή του Παναθηναικού ή της Άεκ ή οποιασδήποτε άλλης ομάδας,η Αστυνομία ήταν που είχε απαγορέψει αυτές τις μετακινήσεις,αφού πρώτα η ΠΑΕ Άρης ήταν και είναι πάντα διατεθειμένη να δώσει εισιτήρια σε ΟΛΟΥΣ,υπέρμαχη πάντα ως πρός τα δικαιώματα των οπαδών και τίς ελεύθερες μετακινήσεις.
Παρ'ολα αυτά όπως γράψαμε και πιο πάνω,η ΠΑΕ ΠΑΟΚ "σκαρφίστηκε" την...έλλειψη ορατότητας της θύρας-4 του "Κλεάνθης Βικελίδης" ως μία πολύ φτηνή δικαιολογία,τη στιγμή που καμοία άλλη ΠΑΕ και οπαδοί δεν εξέφρασαν κανένα απολύτως παράπονο για μια θύρα που έχει πάρει πιστοποιητικό από την ίδια την Uefa για τη χρησιμοποίηση της!!!
Τηρήστε το 5%...
Όλα τα άλλα είναι μπανανόφλουδες....

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger