"Πέταξε" βαθμούς ο Άρης


Ο Άρης πέταξε στα "σκουπίδια" δύο πολίτιμους βαθμούς και δε μπόρεσε ούτε απόψε να γευτεί τη χαρά της νίκης που τόσο πολύ αναζητά από τη πρεμιέρα καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΟΚ στο κατάμεστο 'Κλεάνθης Βικελίδης".
Ο κόσμος του Άρη έφυγε για ακόμη μια φορά απογοητευμένος από το γήπεδο όχι μόνο για τη νέα απώλεια βαθμών αλλά και για τη "νωθρή" εμφάνιση που πραγματοποίησε το συγκρότημα του Σάκη Τσιώλη.
Ειδική ανάλυση δε πρόκειται να κάνουμε για το παιχνίδι ούτε να μπούμε στη διαδικασία να περιγράψουμε μία-μία τις φάσεις,ούτε φυσικά να σχολιάσουμε γιατί ο Άρης δε μπορεί να κερδίσει φέτος ομάδες χαμηλότερου επιπέδου που επισκέφτηκαν μέχρι τώρα το "Κλεάνθης Βικελίδης".
Σε δύο πράγματα μόνο μπορούμε να σταθούμε.
Στη νοοτροπία του νικητή που -ακόμα- δεν έχει εμφανιστεί στο προπονητικό τιμ και στους ποδοσφαιριστές.
Αυτή τη γ.......η νοοτροπία που θα κάνει τη διαφορά που θα σου φέρει αποτελέσματα και νίκες για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου.
Δε νοείται όταν έχεις την αμέριστη συμπαράσταση 23.000 ανθρώπων που κρέμονται σαν τα τσαμπιά στα κάγκελα και να μη κερδίζεις...
Δε νοείται όταν η έδρα σου είναι πραγματικό κολαστήριο και να παρουσιάζεσαι άτολμος,άχρωμος και ακίνδυνος.
Εκατοντάδες ποδοσφαιριστές θα ήθελαν και θα επιθυμούσαν να αγωνίζονται σε μία έδρα όπως είναι το "Κλεάνθης Βικελίδης" που μέρα με τη μέρα,αγώνα με αγώνα κερδίζει όλο και περισσότερο σεβασμό στη ποδοσφαιρική -και όχι μόνο- Ευρώπη.
Και για συνδέσουμε τη λανθασμένη νοοτροπία που επικρατεί μέσα στην ομάδα με τη παρουσία του κόσμου,μιλάμε για δύο έννοιες που η μία από την άλλη απέχει έτη φωτός μακρυά!!!
Ο κόσμος του Άρη ήταν και πάλι εκεί στο ύψος των περιστάσεων και έκανε με το παραπάνω το καθήκον του μετατρέποντας το "Κλεάνθης Βικελίδης" σε πραγματικό ηφαίστειο με μία ατμόσφαιρα που όμοια της δύσκολα συναντάς σε ποδοσφαιρικό γήπεδο.
Αυτό που μετράει όμως περισσότερο στο ποδόσφαιρο είναι οι βαθμοί...
Και οι βαθμοί δεν ήρθαν...

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger