Οριστικά στη Δ' Εθνική Βόλος και Καβάλα !!

Στη Δ' Εθνική θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα, αφού στην πολυαναμενόμενη συνεδρίασή της την Πέμπτη η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε να μην εξετάσει εκ νέου τους απορριφθέντες φακέλους των δυο ΠΑΕ.
Κατά συνέπεια θα ισχύσει ότι είχε αποφασιστεί αρχικά από την ΕΕΑ στα τέλη Αυγούστου. Οι δυο σύλλογοι, δηλαδή, δεν θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής για τη Σούπερ Λίγκα και θα υποβιβαστούν στη Περιφερειακό Πρωτάθλημα, την πρώην Δ' Εθνική.
Υπενθυμίζουμε, ότι η Επιτροπή είχε αρνηθεί να χορηγήσει πιστοποιητικό σε Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα γιατί έκρινε πως ιδιοκτήτες των δυο ΠΑΕ παρέμεναν -παρόλο που τυπικά είχαν αλλάξει χέρια- οι τιμωρημένοι με ισόβιο αποκλεισμό Αχιλλέας Μπέος και Μάκης Ψωμιάδης.
Μετά την αρχική απόφαση της ΕΕΑ τα πλειοψηφικά μετοχικά πακέτα των δυο ΠΑΕ μεταβιβάστηκαν ξανά σε νέα πρόσωπα και γι' αυτό υπέβαλλαν εκ νέου αίτημα στην Επιτροπή για εξέταση των φακέλων του, το οποίο απορρίφθηκε.
Παράλληλα, η ΕΕΑ δεν χορήγησε πιστοποιητικά συμμετοχής στις ομάδες της Football League, λόγω της προσωρινής διαταγής που έχει εκδόσει το Διοικητικό Εφετείο. Η αίτηση αναστολής που έχει καταθέσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά της προσωρινής διαταγής του Διοικητικού Εφετείου πρόκειται να εκδικαστεί αύριο το πρωί. Εαν γίνει δεκτή η αίτηση αναστολής, τότε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα έχει τη δυνατότητα να χορηγήσει πιστοποιητικά συμμετοχής στις ομάδες της Football League, στην επόμενη συνεδρίασή της, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger