Άρης-Δόξα Δράμας 1-1

Άρης και Δόξα Δράμας αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) στην αποψινή φιλική αναμέτρηση του "Κλεάνθης Βικελίδης".
Οι κίτρινοι παρουσιάστηκαν στο πρώτο ημίχρονο με αρκετές αλλαγές,ενδεικτικό σημείο του κ.Σάκη Τσιώλη να δοκιμάσει όλους τους ποδοσφαιριστές του και να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο καθένας.
Ο Άρης στο πρώτο μέρος κινήθηκε σε...χαμηλά νερά,αποτέλεσμα που έφερε τη Δόξα μπροστά στο σκόρ με τον Βέρτζο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και να διαμορφώνει το 0-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο κ.Τσιώλης έριξε στο παιχνίδι όλους τους βασικούς του ποδοσφαιριστές,η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε,ο Άρης έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και έχασε πολλές ευκαιρίες.
Τελικά μετά απο υπέροχη εκτέλεση φάουλ ο Καπετάνος ισοφάρισε στο 88',όπου και αυτό ήταν το τελικό σκόρ της φιλικής αναμέτρησης.
Στα αξιοσημείωτα του φιλικού,το ανεπίσημο ντεμπούτο του νεοαποκτηθέντα Ιάκομπ όπου παρά τη φαρυγγίτιδα που τον ταλαιπωρεί πήρε χρόνο συμμετοχής απο τον κ.Τσιώλη και φυσικά η επανεμφάνιση του Νάτσο Γκαρσία μετά απο πολύ καιρό.
Ο Βολιβιανός μέσος έδειξε αρκετά ορεξάτος στο διάστημα που αγωνίστηκε και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση,δείγμα του ότι μπορεί να βοηθήσει αρκετά φέτος τον Άρη στο χώρο της μεσαίας γραμμής.
Στην αντίπερα όχθη η Δόξα έδειξε κάποια θετικά στοιχεία,αλλά η εμφάνιση της επισκιάστηκε απο το πολύ σκληρό παιχνίδι της,εκνευρίζοντας δικαιολογημένα τον κόσμο που βρέθηκε στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Επόμενο φιλικό τέστ για τους κίτρινους αύριο στο γήπεδο της Καλαμαριάς απέναντι στην Αναγέννηση Επανομής (17:00).
Άρης (Τσιώλης): Καράδαης, Νέτο (69' Γκαρσία), Αγτζίδης (45' Μίσελ), Παπαζαχαρίας, Κοτσώνης (45' Καζναφέρης), Τόχα (45' Καπετάνος), Τσέζαρεκ (58' Γιάκομπ), Καστίγιο (69' Κανούλας), Παπαστεριανός (45' Φατί), Λαζαρίδης, Τριανταφυλλάκος (45' Σολτάνι).
Δόξα Δράμας (Χαραλαμπίδης): Σερεμέτ (67' Δαύκος), Πιτσόκο, Σικαλιάς, Βέρτζος (84' Τρίψας), Λαζάρεβιτς, Λεάντρο (55' Κουμπρόγλου), Ντε Λίμα, Κάμπος, Αραβίδης (76' Νιάρος), Βάντερσον (78' Αθανασιάδης), Τοπούζης (52' Καπέλ).



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger