Σηφάκης : "Όποιος δεν έχει προσωπικότητα δε μπορεί να παίξει στον Άρη"


Εν βρασμώ ψυχής πολλά μπορεί να γράψει κάποιος για τη σημερινή απαράδεκτη εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Άρη.
Ο τερματοφύλακας του Άρη Μιχάλης Σηφάκης μάλλον τα είπε ΟΛΑ στις δηλώσεις του μετά την ήττα απο τον Ατρόμητο,οπότε το να κάτσουμε σαν blog και να μοιραστούμε κάποιες σκέψεις μας μαζί σας μάλλον είναι μάταιο...

"Νομίζω ότι όλοι οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τον κόσμο.Δεχθήκαμε μια ήττα άνευ λόγου και είναι κρίμα να χάνεις με αυτόν τον τρόπο.Είμαι στην ομάδα τέσσερα χρόνια κι έχω ζήσει τα πάντα.Αλλά το να χάνεις ένα παιχνίδι έτσι απλά,δεν πρέπει να περάσει έτσι εύκολα.
Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι που έχουν έρθει,τις απαιτήσεις που υπάρχουν αλλά και τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο.Γιατί είναι κρίμα αυτή η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου αλλά και του δευτέρου όπου ήταν σαν να παίζουμε για πρώτη φορά μαζί.Να αναθεωρήσουμε λοιπόν τις απόψεις μας,γιατί μόλις ξεκίνησε η χρονιά.Σήμερα υπήρχαν συμπαίκτες μου που προσπάθησαν πάρα πολύ.Ο Καζναφέρης μάρκαρε τρεις παίκτες,ο Τσέζαρεκ τα έβαζε με παίκτες και άλλοι δεν έκαναν ούτε μια μονομαχία και δεν έβαζαν τα πόδια τους.Δεν έκαναν τίποτα.Δεν αφήνω αιχμές,το λέω ξεκάθαρα, η χρονιά μόλις άρχισε και να σοβαρευτούμε.
Αυτή η ήττα είναι ένα καμπανάκι.Δεν αναφέρομαι προσωπικά στον Σολτάνι.Ξέρουμε ότι κάποιοι παίκτες που ήρθαν δεν έχουν καλό παρελθόν.Θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει ή να δεχθούμε δεύτερο γκολ.Αλλά να παλέψουμε.
Σημασία έχει ο τρόπος που χάνεις.Η ήττα θα έρθει αν δεν βρεθείς σε καλή μέρα,αλλά οφείλεις να δίνεις το 100% και κάποιοι σήμερα δεν το έδωσαν.Αυτό δεν είναι θέμα που θα το λύσω εγώ, αλλά πρέπει να βρούμε τις λύσεις γιατί είναι κρίμα να έχουμε μείνει με έναν βαθμό.
Είναι θέμα προσωπικότητας.Εμείς παρακαλάμε να έρθει ο κόσμος και σήμερα τον διώξαμε.Αν λοιπόν κάποιος δεν έχει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα που πρέπει να έχει, δεν μπορεί να παίξει στον Άρη".

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger