ΜΠΑΟΚ.....ΓΕΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ !!!!

Πριν φυγετε για Παλε να θυμαστε τα εξης.....
Μπαοκ.....

Σύσταση και Λειτουργία

Στις αρχές του εικοστού αιώνα ορισμένοι επιφανείς Βορειοελλαδίτες όπως ο παρασκευαστής Ρετσίνας Κατούρογλλου, ο φαναρτζής Μπάμπης ο Σουγιάς και ο λατόμος Μπάλλογλλου, είδαν στο όνειρο τους τον Ψωμιάδη όπου τους αποκαλύφθηκε ως η φωνή των Ελ και αφού τους εμφύσησε την αντιδραστική ιδεολογία τους διέταξε να ιδρύσουν α(θ)λητικό σωματείο με εκπρόσωπο τον μέγιστο Γεώργιο Μίνο Μάτσα & Υιό.
Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι αθλητικός σύλλογος αρχαίων Ταϊλανδών παικτών του ράγκμπυ της Νέας Ορλεάνης, ιδρυμένος το 1926 π.Χ. στην Κωνσταντινούπολη της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Οι οπαδοί της ομάδας, γνωστοί για την πολιτισμένη και σύμφωνα με τη "Σαβουάρ Βιβρρρρ" συμπεριφορά τους, στην εξέλιξη των αιώνων μεταλλάχθηκαν σε Τουμπαλιμπάν.
Ευθύς αμέσως υπεβλήθει στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης το καταστατικό σύστασης και δηλώθηκε ως έδρα της ομάδας η Τούμπα. Σύντομα μυριάδες αγνοί Μακεδόνες αλλά και λοιποί Έλληνες προσέτρεξαν να υπηρετήσουν με θέρμη τη νέα θρησκεία φέρνοντας ο καθένας μία πέτρα ή ένα μπάζο από το σπίτι του και έτσι εκτίσθει η Τούμπα. Μετά το πέρας της κατασκευής του γηπέδου έγινε μεγάλο τσιμπούσι και οι συνδαιτημόνες ήπιαν μπόλικη ρετσίνα και έφαγαν 14 Αθηναίους που εξέδραμαν σαν τουρίστες τότε. Από τότε και σε κάθε αγώνα της ομάδος πραγματοποιήται ένα παρόμοιο τελετουργικό όπου οι μύστες πίνουν από ένα καφάσι ρετσίνα Μαλαματίνα ο καθένας και τρώνε σουτζουκάκια, σάντουιτς με σουβλάκι, και μπουγάτσες με τυρί (όχι τυρόπιτες).
Στο μουσείο της ομάδας στο γήπεδο της Τούμπας, σε περίοπτη θέση στις αποθήκες του Super Market Αρβανιτίδη, βρίσκεται το καταστατικό της ομάδας με τις υπογραφές-σταυρούς των ιδρυτών και φυλάσσεται ως κόρη οφθαλμού νυχθημερόν.

Λαός

Ο λαός του Μπάοκ είναι ο μεγαλύτερος και πιο δυνατός σε όλη την Ευρώπη όπως λένε στην γειτονιά της Κλεάνθους (περιοχή της Θεσσαλονίκης που εδρεύει η Τούμπα, το γήπεδο του Μπάοκ). Ο λαός του Μπάοκ σύμφωνα με έρευνες είναι ο λαός με τον υψηλότερα χαμηλωμένο δείκτη νοημοσύνης (μέσος όρος I.Q. 10-20 ενώ για έναν απλό άνθρωπο είναι 90-110).
Οι οπαδοί του Μπάοκ έχουν υψηλό δείκτη μόρφωσης καθώς όπως λένε οι ίδιοι σημασία δεν έχει να μπορείς να ολοκληρώσεις μια πρόταση χωρίς εκφραστικά λάθη αλλά να ξέρεις να πίνεις ρετσίνες.
Ο σωστός οπαδός του Μπάοκ πρέπει να διαβάζει Σπορ του Βορρά, μια άκρως αντικειμενική εφημερίδα. Ένας οπαδός του Μπάοκ για να χαρακτηριστεί αλάνι καιΧούλιγκαν θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 5 μολότοφ και 6 μαχαίρια στο σπίτι του (απαραίτητα πολεμοφόδια για να την πέσεις στους αντιπάλους). Κάθε σωστός Μπαοκτσής πρέπει να έχει μαλώσει έστω και μια φορά με κλειστά στόρια σε σύνδεσμο του Άρη κατά τις πρώτες πρωινές ώρες. Επιτίθεται με αμφιβόλου κατασκευής και προελεύσεως βόμβες μολότωφ στα στόρια και στη συνέχεια αν δεν έχει τραυματιστεί μυείται στα της ομάδας με λουτρό σε βαρέλι με ρετσίνα. Τραυματισμός μπορεί να προέλθει από λάθος χειρισμό της μολότωφ καθώς πολλοί Μπαοκτσήδες πιστεύουν ότι πρώτα την πετάνε και μετά την ανάβουν (εξού και το IQ).
Οι οπαδοί του Μπάοκ ειδικεύονται σε στήσιμο ενεδρών για να την πέφτουν δυσανάλογα σε παιδάκια κάποιας άλλης ομάδας (για να πάρουν τις μπλούζες τους και να τις κουνάνε περήφανα στην Τούμπα, δείχνοντας την δυναμική τους ως λαός, αφού νομίζουν πως τους πήραν ολόκληρα πανιά). Έχουν ιδιαίτερες σχέσεις με μια άλλη παρόμοια φυλή υπανθρώπων στην Σερβία, τους οπαδούς της Παρτιζάν και μαζί τους μπορούν να σπάσουν κάθε ρεκόρ οπαδικής βίας. Οι φίλοι του Μπάοκ διστάζουν να μοιραστούν λίγο παραπάνω από τα λεφτά που διαθέτουν για να αγοράσουν μια αυθεντική φανέλα του Μπάοκ και να ενισχύσουν την Μπαοκάρα, με αποτέλεσμα να πλουτίζουν τους εμπόρους φανελών-monkey της Γιουβέντους (κατά προτίμηση του Del Piero) από τις λαϊκές αγορές, αξίας 5 με το πολύ 8 ευρώ, με αποτέλεσμα να νομίζεις πως διακτινίστηκες στο Dele Alpi (σ.σ. η έδρα της Γιουβέντους). Οι φανέλες Φρατζέσκος 10Βρύζας ή Βρίζας είναι οι πολυτιμότερες στη συλλογή κάθε σωστού Μπαοκτσή.

Γήπεδο

Η Τούμπα είναι το ιστορικό γήπεδο του Μπάοκ και χωράει 28.703 θεατές. Βέβαια όταν παίζει η μεγάλη Μπαοκάρα το γήπεδο-λάστιχο με έναν παράξενο τρόπο ξεπερνά τους 40.000 Μπαοκτσήδες. Το γήπεδο γεμίζει ΠΑΝΤΑ ενώ μετά το τέλος οποιουδήποτε αγώνα ακόμα κι από ήττα 4,5,6 -0, οι θεατές αυνανίζονται ομαδικά στις θέσεις τους από συγκίνηση, αισθησιασμό και πάθος. Οι πανηγυρισμοί συνεχίζονται στον Λευκό Πύργο εξού και η Λευκότητα του.
Μάλιστα, λόγω της ακαταλληλότητας του χώρου της Τούμπας το καλοκαίρι του 2010, ο Μπάοκ υποτίθεται θα έπαιζε στο ΟΑΚΑ τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια. Οι μισοί ήταν κατά της απόφασης αυτής (καθώς δε θέλανε να παίξουν ένα "εντός" στην μισητή Αθήνα), αλλά οι άλλοι μισοί ήταν υπέρ, ισχυριζόμενοι ότι ήταν η μεγάλη ευκαιρία να αποδείξουν ότι λόγω του παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ θα γινόταν μεγαλύτερη κάθοδος οπαδών και νέο ρεκόρ (το προηγούμενο είχε γίνει λίγο καιρό πριν με την κάθοδο των οπαδών του Άρη για τον τελικό του κυπέλου με τον Παναθηναϊκό). Μάλιστα κάποιοι ήσαν απολύτως βέβαιοι για την εξής άποψη: "Θα σε πω φιλλαράκι και να με θυμηθείς ότι ούτε το ΟΑΚΑ θα χωρέσει τον λλαό του Μπάοκ. Να με ακούσεις που σε λλέω για!".

Νομοθεσία

Οι νόμοι της Τούμπας:
  1. Καμία άλλη ομάδα σε αυτόν τον κόσμο δεν έχει τον λαό που έχει ο Μπάοκ.
  2. Οι παίκτες της ομαδάρας μας είναι πονηρούληδες και κερδίζουν έξυπνα φάουλ. Οι αντίπαλοι είναι λουλούδες που κάνουν θέατρο.
  3. Οι παίκτες της ομαδάρας μας είναι τσαμπουκαλήδες σε αντίθεση με τους αντιπάλους που είναι τσογλάνια.
  4. Οι έγχρωμοι παίκτες του Μπάοκ είναι ταλεντάρες από την Αφρική που αρπάξαμε από τα χέρια της "Μεγάλης Αδελφής" Juventus, ενώ των αντίπαλων είναι αραπάδες.
  5. Ποτέ μπαίκτης του Μπάοκ δεν υπήρξε και ούτε πρόκειται να υπάρξει σε θέση οφσάιντ. Οι αντίπαλοι είναι πάντα οφσάιντ.
  6. Ο Μπάοκ ποτέ δεν κερδίζει πέναλτι. Κερδίζει μπέναλντι.
  7. Κάθε οπαδός του Μπάοκ οφείλει να βρίσει τη μάνα κάθε Ολυμπιακού και διαιτητή (εν ολίγοις του κατεστημένου) τουλάχιστον 5 φορές την ώρα του παιχνιδιού.
  8. Όνειρο κάθε οπαδού του Μπάοκ είναι να δει τον Ogunsoto με πλατινέ μαλλί στα κάγκελα της G4.
  9. Κανένας οπαδός του Μπάοκ δεν επιτρέπεται να μπει στη G4 χωρίς ρετσίνα.
  10. Κάθε οπαδός του Μπάοκ οφείλει να αποδίδει φόρο τιμής στον Pablo Garcia (γνωστό και ως Παυλάρα), όπως επίσης και στους Bizera και Conseicao οι οποίοι χτύπησαν εκτός φάσης τον Djordjevic καθώς και σε κάθε άλλο "παλίκαρο" που έχει κάνει παρόμοιες πράξεις.
  11. Δεν επιτρέπετε δημοσιογράφος να γράψει σε άρθρο του πόσος κόσμος ήταν στην Τούμπα αν δεν μάθει πρώτα πόσος κόσμος ήταν στο Χαριλάου (στην άλλη μεγάλη ομάδα της πόλης, τον Άρη) για να βάλουν +1 άτομο παραπάνω (π.χ. στο Χαριλάου ήταν 22.000 Αρειανοί, στην Τούμπα τότε θα είναι 22.001).
  12. Η Τούμπα είναι το μεγαλύτερο γήπεδο στον κόσμο με το πιο φανατικό λαό σε όλη την γη.


Ιδεολογία

Edit Έμβλημα και Σημειολογία sectionΈμβλημα και Σημειολογία

Τα αρχικά του ΜΠΑΟΚ σημαίνουν "Μ%$*πανα Π$#@^αράδες Αθηναίοι Όλοι Κ^%$όληδες" και είναι οι πρώτες λέξεις που αναφέρονται στη Βίβλο του ΜΠΑΟΚ. Σύμφωνα με άλλη ερμηνεία σημαίνουν Μέγας Πανκαψουριάκος Αθλητικός Όμιλος Κλεάνθους. Η δεύτερη ερμηνεία προέρχεται από τα βάθη της Ανατολής, αφού ως γνωστόν όλοι οι Κινέζοι Μπαοκ είναι, όμως δεν έχει αποδειχτεί ακόμη ιστορικά (παρόλο που αποδεικνύεται με μαθηματικά του λυκείου). Λέγεται πάντως ότι τα ιστορικά στοιχεία που θα το αποδεικνύουν βρίσκονται θαμένα στον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ο οποίος είναι γνωστός Μπαοκτσής. Το σήμα του ΜΠΑΟΚ είναι ο ασπρόμαυρος δικέφαλος αετός αλλά το πραγματικό μυστικιστικό σήμα που αναφέρεται για πρώτη φορά εδώ είναι ο Κλειδοπρώκτορ Δικέφαλος Μπεκρής. Το σήμα συμβολίζει την απόλυτη αφοσίωση των οπαδών της Θρησκείας στα ιδανικά της. Η χρήση του ουρόχρωμου ποτού της ρετσίνας Μαλαματίνας είναι ότι ο Μελάς Ζωμός για τους Σπαρτιάτες. Απαραίτητο συστατικό του Toumba Libre

Προδοσία

Ο ΜΠΑΟΚ ιδεολογικά βρίσκεται σε χρόνια αντιπαράθεση με Αυτούς-Που-Τρώνε-Καλαμάκια.
Ανέκαθεν στην ιστορία του ΜΠΑΟΚ υπήρχαν οι Προδότες, μυθικοί κατάσκοποι Αυτών-Που-Τρώνε-Καλαμάκια. Αυτοί λοιπόν οι Προδότες πλασάρονταν ως ΠΑΟΚτσήδες και διείσδυαν στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ με σκοπό να ανακαλύψουν την συνταγή του ΘρυλικούΣουβλακίου, για να μάθουν τι είναι αυτό το συστατικό που τα κάνει τόσο άνοστα όταν τρώγονται εκτός Θεσσαλονίκης. Η όλη φάση θυμίζει κάτι από την μυθική αντιπαράθεση του Κύριου Καβούρη και του Πλαγκτόν από τα έπη του Μπομπ Του Σφουγγαράκη.
Πρόσφατα ανεγέρθει το μνημείο του "Αγνώστου Προδότη" από πυρίμαχο υλικό, στο οποίο καταλήγουν όλες οι πορείες διαμαρτυρίας που κάνουν οι ΠΑΟΚτσήδες (ελλείψει Αμερικάνικης Πρεσβείας). Η πορεία καταλήγει με ρίψη των παραδοσιακών μολότωφ στο μνημείο, το οποίο όμως δεν καταστρέφουνε γιατί το θέλουνε και για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Κυριότερος προδότης και μέγας εχθρός των ΜΠΑΟΚτσήδων είναι ο Μπάτμαν, ο οποίος τους συστήθηκε σαν Μπατατούδης (το όνομα είναι απόδειξη ότι ο Μπάτμαν είναι Έλληνας) και τους υποσχέθηκε να πάρει ο ΜΠΑΟΚ το Gotham City League, το Zambon's League, καθώς και ένα δωρεάν PlayStation (θύρα) 4, που θα το χρησιμοποιούσαν όλοι οι ΜΠΑΟΚτσήδες, και στο οποίο όλες οι άλλες ομάδες θα χάνουν μόλις περνάνε τα Τέμπη.
Κατά μεγάλη πλειοψηφία των ΜΠΑΟΚτσήδων (στη Σαλλλονίκη αν συμφωνήσουν δύο άτομα είναι πλειοψηφία) θεωρείται μέγας προδότης και @&#*##^ ο Σαλπιγγίδης, ο οποίος αυτομόλησε σε Αυτούς-Που-Τρώνε-Καλαμάκια, ενώ αντίθετα είναι Θεός ο Ζαγόρ (ο οποίος εξαναγκάστηκε με βασανιστήρια και απειλές του τύπου "να του m@m!3e ότι έχει αbeepμbeepτο" (είναι γνωστό ότι ο Ζαγόρ δεν έχει αφήσειτίποτα αbeepμbeepτο) να υπογράψει στην Αλβανική Εταιρία Κρεάτων, όπως επίσης και ο Άγγελλλος, ο οποίος όμως δεν αποδέχεται να τον ονομάζουν Θεό από σεβασμό στο αφεντικό.

Μεγάλοι Απόστολοι

Εκτός από το Γιώργο Μίνω Μάτσα και Υιό ο μεγαλύτερος Απόστολος αλλά και παίκτης της ομάδος είναι ο Κούδας ο οποίος έχει πενταπλή ιδιότητα είναι πότε Βούδας, πότε Κούδας πότε Ιησούς και Ιούδας και πότε Μεγαλέξανδρος. Επίσης είναι τόσο φανατικός ΜΠΑΟΚτσής, που πήγε και έπαιξε στο μισητό ΟΣΦΠ και δήλωνε "γαύρος" από μικρό παιδί.
Η Ιεραρχία ανωτάτου Μπαοκισμού συνεχίζεται με τον Ναούμ (γνωστός σε κλειστούς κύκλους ζαμπονοκασεροτυροπιτοφάγων με το κωδικό όνομα "Ναούμε, a man of honor" ο οποίος χρησιμοποιεί τον όρο "να-ούμε" για να αναφερθεί σε 999.666.333 διαφορετικά πράγματα, θεσπίζοντας τη σύσταση Ελληνοναουμικού-Ναουμοελληνικού λεξικού, για να προσδιορίσει όλες τις έννοιες που μπορεί να έχει η λέξη "να-ούμε" όταν βγαίνει από το στόμα Σαλλλονικιού. Ο συγκεκριμένος αρχιερέας του Μπαοκισμού δηλώνει ότι πάει μόνο με Ρωσίδες, γιατί απλά ο ΜΠΑΟΚ δεν έχει σύνορα.

Edit Πολιτιστικά στοιχεία sectionΠολιτιστικά στοιχεία

Οι Μπαοκτσήδες ξεχωρίζουν πολύ εύκολα από τις άναρθρες κραυγές τους και την έμφυτη δυσκολία να λένε πολυσύλλαβες λέξεις. Κύρια τροφή τους το πιτόγυρο και η ρετσίνα στις γειτονιές της Τούμπας, προαστίου του Σάο Πάολο όπως και άλλα υποκατάστατα του νέκταρ και της αμβροσίας που σπανίζουν στις μέρες μας ύστερα από τις εξαγωγές τους στην φυλη των Μάο-Μάο, συγγενική των αρχαίων Μακεδόνων του ηγέτη Ερνέστο Τσε Ζαγοράκης. Η επίσημη θρησκεία των οπαδών του Μπάοκ είναι ο Μπαοκισμός.

2 Comments:

  1. Καλό αλλά έχεις κάνει μερικά λαθάκια.
    Τόσο στην Τούμπα όσο και στην περιοχή της Κλεάνθους δεν υπάρχουν οπαδοί τους. Από τις δυτικές συνοικίες έχοται και μάλιστα πέρα από το ποτάμι(δενδροπόταμος). Μάλιστα, αν τους κλείσεις τον περιφερειακό παλι σόλντ αουτ τα άδεια καθίσματα θα έχουν. Όσο για το σήμα τους είναι το γνωστό σήμα των Σελτζούκων τούρκων που για διπλωματικούς λόγους και για λίγα χρόνια υιοθέτησε το Φανάρη, έτσι ώστε η παραπέουσα Βυζαντινή αυτοκρατορία συνάπτοντας συμφωνίες και δίνοντας προνόμια να διαφυλάξει τις περιοχές νότια της Κωνσταντινούπολης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger