Η ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟ "ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ" !!!!!


Οχι δεν ειναι ανεκδοτο !!!
Για καποιους αλλους η διεξαγωγη ενος φιλικου αγωνα με τον Ιστορικοτερο Συλλογο της Αργεντινης,τη θρυλικη Μποκα Τζουνιορς,μοιαζει σαν ανεκδοτο...
Για τον Αρη τεινει να γινει πλεον μια γλυκεια "συνηθεια" !!!
Οσοι δεν ειχαν ευκαιρια να προμηθευτουν το μαγικο "χαρτακι" το αλησμονητο βραδυ της 5ης Αυγουστου 2009,θα τους δοθει μια δευτερη ευκαιρια μεσα στον Ιουλιο!!!
Ο Αρης εχει ηδη συμφωνησει με τη Μποκα Τζουνιορς για τη διεξαγωγη ενος ακομη διεθνους φιλικου,ημερομηνια η οποια ακομη δεν εχει οριστει,με επικρατεστερες την 25 ή 26 Ιουλιου.
Και αν τη προηγουμενη φορα το θεαμα ηταν φαντασμαγορικο,αυτη τη φορα θα ειναι ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ !!!!
Οι εικονες που ταξιδεψαν απο την εισοδο των δυο ομαδων εκαναν το γυρο του κοσμου,αυτη τη φορα ειμαστε σιγουροι οτι θα ταξιδεψουν μεχρι τα περατα του....Γαλαξια....!!!
Ετοιμαστε λοιπον ολη σας την οπαδικη ορεξη και ψυχικη σας διαθεση για να ζησετε και παλι μοναδικες ΟΠΑΔΙΚΕΣ στιγμες,που μονο το Κλεανθης Βικελιδης μπορει να σας προσφερει σαν το ΑΠΟΛΥΤΟ και ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ γηπεδο της χωρας και οχι μονο !!!
Ειναι ακομα μια καλη ευκαρια να "ανεβουν" στο διαδυκτιο και παλι χιλιαδες βιντεακια και φωτογραφιες που θα κανουν το γυρο του κοσμου...
Μονο που αυτη τη φορα τα ευσημα και τα respect ολων των οπαδων του κοσμου θα ειναι απλα μια ακομη ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για το ΜΕΓΑΛΕΙΟ και τη ΦΗΜΗ του Χαριλαου !!!!
Ετοιμαστειτε λοιπον γιατι το καλοκαιρι θα ειναι και παλι ΚΑΥΤΟ....
Πολυ ΚΑΥΤΟ !!!! 




0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger