Τρίποντο και στην Ελευσίνα! (1-3)

Το τρένο πήρε μπρος και ποιός θα το σταματήσει; Ο ΑΡΗΣ συνεχίζει να παίζει μπάλα, να βάζει γκολ και φυσικά να παίρνει βαθμούς, κάνοντας ακόμη ένα βήμα προς την κορυφή, προς τη Superleague. 

 Η άχρωμη Ελευσίνα δεν θα μπορούσε να σταθεί σοβαρό εμπόδιο στην πορεία του ΑΡΗ. Πάντως έκανε ότι μπορούσε για να μας αγχώσει, αφού προηγήθηκε στην έναρξη του αγώνα με τον παλιό γνωστό μας, Νίκο Αγγελούδη. Εν συνεχεία όμως οι κίτρινοι σοβαρεύτηκαν και βάζοντας μπρος τη μηχανή, πέρασαν πάνω από τον Πανελευσινιακό, φιλοδορώντας τον με τρία γκολ και δωρίζοντας στους φίλους της ομάδας μας ένα ωραίο απόγευμα!

Πρώτος ο Μιλούνοβιτς δοκίμασε την αντίπαλη εστία, αλλά το σουτ του στο 11' βρήκε το δοκάρι των γηπεδούχων. Σαν να μην έφτανε η ατυχία του Μιλούνοβιτς, η Ελευσίνα πέτυχε γκολ στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ του ΑΡΗ με τον Αγγελούδη να νικάει τον Διούδη στο 14'. Σε αυτές τις περιπτώσεις φαίνεται από τι είναι φτιαγμένες οι ομάδες και ο ΑΡΗΣ απέδειξε πως φέτος είναι για πολλά. Με ηγέτη τον Μπαργκάν, η ομάδα μας ανέλαβε μια συνεχή επιθετική πρωτοβουλία που του επέτρεψε όχι μόνο να ισοφαρίσει στο 31' με την παλιά καλή συνταγή του μαέστρου Νέτο, απευθείας χτύπημα φάουλ, αλλά και να πάρει τα ηνία του αγώνα στο 40' με γκολ του Μπαργκάν που δείχνει να αναλαμβάνει τον ρόλο του στην ομάδα με εξαιρετική σοβαρότητα και να αρχίζει το συνεχόμενο σκοράρισμα. 

Το δεύτερο μέρος ανήκει αποκλειστικά στον ΑΡΗ που παίζει καλά, χάνει πολλές ευκαιρίες, σκοράρει δύο φορές, αν και η πρώτη του ακυρώνεται, και γενικά κατορθώνει να κερδίσει όχι απλά τον αγώνα, αλλά και τον πιο δύσπιστο οπαδό του. Το 3-1 γίνεται μετά απο συνεργασία Τάτου και Μιλούνοβιτς και εξαιρετικό διαγώνιο σουτ του τελευταίου. Ο Σέρβος είχε σκοράρει και νωρίτερα, αλλά έχοντας υποπέσει σε επιθετικό φάουλ.

Για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου που παίρνει και πάλι άριστα, αγωνίστηκαν οι Διούδης, Νέτο (46΄Μπούρμπος), Καράμπελας, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Παυλίδης (70΄Ρόβας), Ανάκογλου (80΄Τσουμάνης), Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Τάτος, Μπαργκάν.

Οι αντίπαλοι μας ήταν οι Γκόμες, Κωνσταντινίδης, Ζέλιος, Καμπούρης (71΄Καμπούρης), Τσούπρος, Αρβανίτης, Ρόκας (56΄Μπρέμπος), Σιλιγαρδάκης, Γραίκος, Αγγελούδης (64΄Σταματάκης), Ταμπάκης

Τέτοιο ΑΡΗ περιμέναμε, τέτοιο θέλουμε να βλέπουμε από εδώ και στο εξής...

Και φυσικά αξίζει ιδιαίτερη μνεία στους ηρωϊκούς φίλους του ΑΡΗ από την Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα που παραβρέθηκαν στην Ελευσίνα. Ποτέ μοναχός...

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger