Ούτε τώρα... (1-1)

Ο ΑΡΗΣ παρά το γεγονός πως ήταν καλύτερος καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, κατάφερε να παραχωρήσει την ισοπαλία και το 1-1 στον Αιγινιακό, σ’ ένα καυτό Χαριλάου. Επεισόδιο στο τέλος με Τζεμπούρ!

Την πρωτοβουλία των κινήσεων ανέλαβε από την αρχή του αγώνα ο ΑΡΗΣ, έχοντας επιθετικές εξάρσεις σε σημεία του πρώτου ημιχρόνου.

Μόλις στο 4’ σημειώθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΡΗ, όταν ο Μπούρμπος σούταρε, η μπάλα κόντραρε, ο Τόλλιος εξουδετερώθηκε και ο Καπνίδης από το ένα μέτρο, μόνος σε κενή εστία έπιασε αέρα!

Στο 8’ ο Ιντζίδης πήρε την κεφαλιά αλλά ο άρχων του αγώνα έδωσε επίσης επιθετικό φάουλ πάνω στον Τόλιο, για να μη μετρήσει το γκολ που πέτυχε.

Η πίεση στην αντίπαλη άμυνα συνεχίστηκε, με πολλές προσπάθειες από τα πλάγια, ενώ να σημειώσουμε ότι μόλις στο 20λεπτο οι κιτρινόμαυροι κέρδισαν 8 κόρνερ, τα οποία πέρασαν ανεκμετάλλευτα.

Σε πολλές περιπτώσεις η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, δυσκολεύτηκε να περάσει την τελική πάσα, ώστε να απειλήσει περισσότερο τον Τόλιο.

Οι φιλοξενούμενοι δεν κλείστηκαν στα καρέ τους αντίθετα προς το τέλος του ημιχρόνου δημιούργησαν προϋποθέσεις για γκολ. Μάλιστα στο 39’ ο Παπουτσογιαννόπουλος απείλησε με δυνατό σουτ για να διώξει σε κόρνερ ο Διούδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ κατέβηκε με τον Μπαργκάν στη δεξιά πτέρυγα, αντικαθιστώντας τον Ίλιτς. Στο 53’ παρουσιάστηκε ευκαιρία για γκολ όταν ο Μιλούνοβιτς έκανε το βολ-πλανέ για να στείλει τη μπάλα στο δοκάρι, ύστερα από ωραία πάσα του Τάτου.

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΑΡΗ, περνώντας αλλαγή στη θέση του Καπνίδη. Ενώ ο Νέτο πέρασε στο 66’ με τον προπονητή των γηπεδούχων να ολοκληρώνει τις αλλαγές του στη μία ώρα αγώνα.

Στη συνέχεια ο ΑΡΗΣ συνέχισε να πιέζει, να παίζει σχεδόν στο μισό γήπεδο τους φιλοξενούμενους, να γεμίζει την αντίπαλη περιοχή στις στημένες φάσεις, με συνέπεια στο 82’ μετά από σέντρα του Μπαργκάν, κεφαλιά του Τζεμπούρ από το σημείο του πέναλτι, η μπάλα βγήκε αουτ!

Στο 84’ ο Τάτος χάνει μοναδική ευκαιρία για το νικητήριο γκολ, όταν από το ενάμιση μέτρο το σουτ που έκανε δεν κατέληξε στα δίχτυα του Αιγινιακού.

Μετά από τις χαμένες ευκαιρίες λειτούργησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, αφού οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 86’μετά από λάθος του Ρόβα, μετά από κόντρα επίθεση!

Τα χειρότερα γλύτωσε ο ΑΡΗΣ όταν ο Τζεμπούρ κέρδισε το πέναλτι, για να ισοφαρίσει ο Τάτος με την εύστοχη εκτέλεση της εσχάτης των ποινών στο 96'.

Στις καθυστερήσεις οι οργανωμένοι αποχώρησαν μαζικά από την κερκίδα, κατεβάζοντας τα πανό τους εκφράζοντας έτσι την αγάνακτηση τους για το σημερινό αποτέλεσμα.

Το σίγουρο είναι πως θα τρέξουν οι εξελίξεις στο εσωτερικό του αγωνιστικού τμήματος. Δε θα μπούμε σε λεπτομέρειες πριν τις τελικές αποφάσεις της διοίκησης, αλλά πιστεύουμε πως το κλίμα δεν είναι στραβό λόγω αγωνιστικής τοιμότητας μετά από τέτοιο παιχνίδι!!! Και αναφερόμαστε στα του χόρτου...


Oι συνθέσεις: 

ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος (66΄Νέτο), Καράμπελας, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Ρόβας, Ανάκογλου, Ίλιτς (46΄Μπαργκάν), Καπνίδης (57΄Τζεμπούρ), Τάτος, Μιλούνοβιτς

Αναπληρωματικοί: Αναγνωστόπουλος, Ντούνης, Τζεμπούρ, Μπουγκέρα, Μπαργκάν, Παυλίδης, Νέτο

Αιγινιακός (Π. Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πασαλίδης, Μουταφίσκι, Πατράλης, Μουκίδης (60′ Γκατσολάρι), Ζούρκος, Φασίδης, Γκούρτσας

Αναπληρωματικοί: Καραγκιόζης, Κυζιρίδης, Ρανγκέλοφ, Ποσίνκοβιτς, Καρακώστας, Γκατσολάρι, Ονουάτσι

Διαιτητής: Β. Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Χ. Δεμερτζής (Πέλλας) – Θ. Παπαδάκης (Ημαθίας)

aris.re

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger