Με το αριστερό... (1-1)

Στο 1-1 έμεινε ο ΑΡΗΣ στην πρεμιέρα της Φούτμπολ Λιγκ, απέναντι στη μαχητική Αναγέννηση Καρδίτσας!!!

 Συγκρατημένοι μπήκαν οι δύο αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο, με τους γηπεδούχους να έχουν μία ελαφρά πρωτοβουλία και τον ΑΡΗ να προσπαθεί να μπει μέσα στην αντίπαλη περιοχή, με το 0-0 να παραμένει στο πρώτο ημίχρονο.


Στο 13' ήρθε το πρώτο σουτ από πλευράς κιτρινόμαυρων, με τον Τάτο να επιχειρεί και τον Κουτσόπουλο να απομακρύνει. Με το μισάωρο να συμπληρώνεται στην Καρδίτσα, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου είχε να αντιμετωπίσει το σκληρό παιχνίδι της άμυνας των έτερων κιτρινόμαυρων.
Στο 32' σημειώθηκε η δεύτερη καλύτερη ενέργεια για τον ΑΡΗ, όταν το σουτ του Αντρέου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κουτσόπουλου.
Το δεύτερο μισό του αγώνα ξεκίνησε με το αυστηρό πέναλτι που κέρδισε η Αναγέννηση Καρδίτσας, με τον Ντιατά να πέφτει μέσα στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Διούδη. Ο Φέτσης άνοιξε το σκορ, σε δεύτερο χρόνο αφού ο πορτιέρε του ΑΡΗ απέκρουσε την εσχάτη των ποινών. 1-0 στο 49'.
Στη συνέχεια οι κιτρινόμαυροι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά οι προσπάθειες έπεφταν στο κενό, αφού τα σουτ που επιχειρούσαν οι παίκτες του Ν. Αναστόπουλου, δεν απειλούσαν τον Κουτσόπουλο.
Ο Ντούνης στο 60' μπήκε στη θέση του Αντρέου, για να αλλάξει η διάταξη σε 4-4-2 αφού ο Ίλιτς βγήκε σε θέση επιθετικού και δίπλα στον Καπνίδη. Μετά από 12' λεπτά συνεχούς πίεσης ο ΑΡΗΣ κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Ραούλ Μπράβο, σε 1-1 στο 72'!!!
 Στο 79' ο Ανάκογλου αντικατέστησε τον Ιντζίδη και με εσωτερική αλλαγή, ο Ρόβας γύρισε στα στόπερ, ενώ οι Τάτος-Ανάκογλου έπαιξαν στο τελευταίο δεκάλεπτο σαν κεντρικά χαφ, δίνοντας πιο επιθετικό προσανατολισμό.

Oι συνθέσεις:
Αναγέννηση Καρδίτσας: Κουτσόπουλος, Τσόπελας, Δημόπουλος, Σμίλτος, Κισκαμπάνης, Φέτσης, Τσιλούλης (68΄Υφαντής), Μπλέντι, Τζέκος (63΄Ντανκουά), Μπιτέλης, Ντιατά
ΑΡΗΣ: Διούδης, Μπούρμπος, Ιντζίδης (79΄Ανάκογλου), Ραούλ Μπράβο, Καράμπελας, Ρόβας (87΄Νέτο), Αντρέου (60΄Ντούνης), Μιλούνοβιτς, Ιλιτς, Τάτος, Καπνίδης

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Λευτέρης Καραλής (Ηπείρου) – Θεοδόσης Φαλτάκας (Γρεβενών)

                                                                                                                                      Αριστοτέλης Δεληγιάννης

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger