Mε λενε Ριζο....

Πριν λιγες μερες δημοσιευσαμε την αποφαση του Τεβες οτι θελει να αποχωρησει απο την Μαντσεστερ Σιτυ για δικους του λογους.Μαλιστα ο προπονητης της Σιτυ κ.Μαντσινι ηταν συμφωνος με την αποφαση του Αργεντινου δειχνωντας οτι δεν τον υπολογιζει και ουσιαστικα διευκολυνε το εργο του Ιταλου προπονητη!!!!
Για τους παραγοντες της Σιτυ αυτο ηταν πραγματικος κεραυνος μιας και εχουν επενδυσει πολλα εκατομμυρια λιρες για την αποκτηση του.
Τα τελευταια 24ωρα ο ιδιορυθμος Αργεντινος εκανε πραγματικη στροφη 180 μοιρων και μας θυμισε μια λαικη μας φραση "με λενε Ριζο και οπως θελω τα γυριζω.....!!!!!"
Δεν μπορουμε να γνωριζουμε ακριβως τι μπορει να σκεφτεται ο Τεβες,αυτο ομως που μπορουμε να πουμε με ακριβεια,ειναι οτι "χαιρομαστε" εν τελει με την ολη υποθεση,μιας και τελικα θα "πατησει" το χορταρι του Κλεανθης Βικελιδης και θα γνωρισει και αυτος σαν Λατινοαμερικανος την πρωτογνωρη ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ που δημιουργηται!!!!!
Επι της ουσιας μαλλον ολο αυτο το θεμα προκαλει εντυπωση,δειχνοντας οτι στον Αγγλικο Συλλογο καποια πραγματα λειτουργουν με ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ!!!!
Και αυτο ειναι ΚΑΛΟ!!!!
Ειδωμεν.....

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger