Copa Del Ray-Νικητης το ποδοσφαιρο !!!


Βλεποντας το χθεσινο τελικο κυπελλου Ισπανιας αναμεσα στη Μπαρτσελονα και τη Ρεαλ,ο καθενας απο εμας σιγουρα θα εκανε διαφορες σκεψεις.
Δε θα σταθουμε στο καταστροφικο παιχνιδι της Ρεαλ,ουτε στις αποδοσεις των ποδοσφαιριστων και των δυο ομαδων,ουτε στην ευφυια του πανουργου Μουρινιο.
Δε θα σταθουμε επισης ουτε στο κακο θεαμα που παρουσιασαν Μπαρτσελονα και Ρεαλ,ουτε και στο διαιτητη της αναμετρησης που τις περισσοτερες φορες εμοιαζε να χανει τον ελεγχο.
Θα σταθουμε σ'αυτη την ομορφη εικονα που ειχε ολοκληρο το σταδιο!!
Το "Μestalla",αυτο το πανεμορφο και ακρως ποδοσφαιρικο γηπεδο χωρητικοτητας 55.000 θεατων,ηταν καταμεστο απ'ακρη σ'ακρη με φιλους και των δυο ομαδων.
Χωρις διαχωριστικα,χωρις "νεκρες" ζωνες,χωρις τη παραμικρη παρουσια της αστυνομιας,παρα καποιων διακριτικων security,που απο την Ισπανικη Ποδοσφαιρικη Ομοσπονδια και την Uefa ηταν υποχρεωτικη η παρουσια της.
Εκει που τελειωναν οι φιλοι της Ρεαλ,ξεκινουσαν οι φιλοι της Μπαρτσελονα...
Διπλα διπλα χωρις να συμβαινει το παραμικρο!!!
Ακομα και οταν η Ρεαλ σκοραρε,δεν ειδαμε καμοια "περιεργη" αντιδραση απο τους φιλους της Μπαρτσελονα.
Και φυσικα μεσα σε ολα αυτα,αποντες ηταν και τα δακρυγονα,οι βομβες κροτου λαμψης,τα γκλοπ της αστυνομιας και ο,τι αλλο επιληψιμο μπορει να θεωρηθει για μια πραγματικη γιορτη,οπως ειναι το ποδοσφαιρο.
Επισης δεν ειδαμε τους ανθρωπους της Ρεαλ στα τελευταια λεπτα να πετανε μπαλες μεσα στον αγωνιστικο χωρο,ουτε καποιον προεδρο η' παραγοντα να "περιφερεται" ασκοπα μεσα στο γηπεδο.
Αραγε οι "ιθυνοντες" του ελληνικου ποδοσφαιρου τετοια παιχνιδια-γιορτες τα παρακολουθουν??
Υπαρχει η πιθανοτητα καποιος απο αυτους να στρογγυλοκαθισει ανετα στο καναπε του,να δει ενα τετοιο τελικο κυπελλου και να αναρωτηθει πως αυτο που διοικει δεν ειναι ποδοσφαιρο αλλα ενα απεραντο μπ....δελο??
Αραγε αυτοι που ασχολουνται με το δυσμοιρο ελληνικο ποδοσφαιρο,εκει στα κεντρα αποφασεων,δε νιωθουν εστω και στο παραμικρο καποιο ιχνος ντροπης??
Δυστυχως δε θα βρουμε κανενα "επισημο" στομα να μας απαντησει σε ολα αυτα τα ερωτηματα...
Περαστικα μας...

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger