Aπλά ανέτοιμος...

Χαμηλά η μπάλα ήταν η κραυγή όλων για την πρεμιέρα. Δεν είχαν άδικο. Κανείς δεν είχε τη δύναμη να φωνάξει για υψηλές προσδοκίες. Το σημερινό παιχνίδι αντικατοπτρίζει του λόγου το αληθές. 
Ο Γιάννης Χατζηνικολάου, παρέταξε την ομάδα όχι σύμφωνα με την ετοιμότητα των παικτών που "έβγαλαν" την προετοιμασία, αλλά σύμφωνα με την παράλογη Ελληνική τακτική των "γρήγορων" καλών αποτελεσμάτων. 
Οι Ιμπέχ, Τάτος κόστισαν στην απόδοση της ομάδας τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Ο Νιγηριανός, ανέτοιμος πλήρως, εκτός ομαδικής συνοχής έδωσε τις ευκαιρίες στον Απόλλωνα να κλέισει στα καρέ του τον ΑΡΗ. Όταν έκανε και το τρίτο λάθος, δεν ακολούθησε, γλίστρησε και ο Τσουμάνης κι από εκεί και πέρα η άμυνα εκτέθηκε. Ο ΑΡΗΣ, δέχτηκε το γκολ μέσα στην αναμπουμπούλα της μικρής περιοχής και έμεινε πίσω στο σκορ από το 13'. Ανύποπτη η φάση!!!
Στη συνέχεια πήρε πρωτοβουλίες ως το τέλος του ημιχρόνου χωρίς να έχει δείξει κάτι στον τομέα της δημιουργίας και κατά συνέπεια των ευκαιριών για κάποιο τέρμα. Με την ανάπαυλα ο Ιμπέχ αποσύρθηκε στον πάγκο, με τον Αγγελούδη να παίρνει τη θέση του. Καθ' όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου ο ΑΡΗΣ, είχε την ανούσια πρωτοβουλία των κινήσεων. Το κέντρο, δεν λειτουργούσε ως θα πρεπε. Η μπάλα έβγαινε αργά από την άμυνα, έλειπε φανερότατα ο καθαρός κόφτης που θα βοηθούσε στη γρήγορη επαναφορά και στην κόντρα επίθεση. 
Οι Τριανταφυλλάκος-Παπαδόπουλος δεν κατάφεραν να δώσουν ηρεμία στον Τάτο και ο επιτελικός χαφ του ΑΡΗ, μοίραζε τη μπάλα παράλληλα. Όταν μπήκε σαν αλλαγή ο Σταυρόπουλος, ο ΑΡΗΣ, ανεπτύχθει ως ένα βαθμό με πρωτοβουλίες από τα πλάγια χωρίς όμως να βρει κάποιο στήριγμα στο επιθετικό κομμάτι. 
Το γκολ μπήκε από κόρνερ από τον Αγγελούδη!!!Πως άλλωστε θα μπορούσε να μπει όταν έλειπε το καθαρό μυαλό και η κάθετη πάσα.
Σ' όλο το ματς φάνηκε καθαρά πως οι επιλογές κόστισαν τουλάχιστον ένα ημίχρονο και τουλάχιστον ένα γκολ παραπάνω στο παθητικό. Το 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης επί του ΑΡΗ, ήταν καθαρό δώρο των κίτρινων και τίποτε άλλο. 
Δε μπορούμε να πούμε κάτι άλλο. Η προσπάθεια ήταν προσπάθεια ΝΑΙ!!!Αλλά κάποιοι ποδοσφαιριστές πρέπει να ανταμοίβονται όπως θα έπρεπε. Και κάποιοι άλλοι από τη στιγμή που είναι ανέτοιμοι δεν είναι δυνατόν να παίρνουν την ευκαιρία και να μη δίνουν τα μέγιστα στην ομάδα τους. Από την άλλη τώρα αρχίζουν όλα!!!Στο χέρι τους είναι. Πάντως φαίνεται η παντελής έλλειψη στόχων. 
MVP του αγώνα για τον ΑΡΗ, ξεκάθαρα ο Σωκράτης Διούδης!!!


                                                                                        Αριστοτέλης Δεληγιάννης

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger