Πρίφτης : «Να εμφανιστούμε πιο συνεπείς»

Ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε ότι ο ΑΡΗΣ δεν έβγαλε ενέργεια στον αγώνα με τον παοκ. Ο κόουτς του ΑΡΗ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον παοκ. Εμείς ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων, ο παοκ μπήκε πιο δυνατά πιο σκληρά, έδειξε ότι το θέλει περισσότερο και δίκαια κέρδισε. Θα περιμενουμε τον παοκ στο γήπεδό μας, να εμφανιστούμε πιο συνεπείς, δυστυχώς χωρίς κόσμο, αλλά αυτό είναι δεδομένο. Υπήρχε μεγάλη ευκαιρία στον πρώτο αγώνα, δεν τη διαχειριστήκαμε όπως έπρεπε, όμως έχουμε ακόμα δύο ματς. Εμείς θέλουμε δύο νίκες, ο παοκ μία», τόνισε και συνέχισε:

«Για οποιοδήποτε πλάνο το βασικό συστατικό είναι η ενέργεια, η σκληρότητα, να βάλουμε τα κορμιά μας. Κάναμε δύο αμυντικά δεκάλεπτα στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε δύο πολύ άσχημα αμυντικά και επιθετικά δεκάλεπτα στο πρώτο ημίχρονο. Είναι συνισταμένη πολλών πραγμάτων η κακή εικόνα, τα γρήγορα φάουλ του Τόμας συν το ότι δεν ήμασταν όσο σκληροί όσο ο παοκ, δεν είχαμε σωστή συγκέντρωση και χάσαμε εύκολα καλάθια και ανοιχτά σουτ. Υπάρχει κούραση, αγωνία, μεγάλη επιθυμία και όταν τα πράγματα δε σου βγαίνουν εκφράζεσαι διαφορετικά. Έχουμε περάσει πολλές δυσκολίες μέσα στη χρονιά, για να μας επηρεάσει κάτι τώρα… Προσπάθησα να είμαι ήρεμος, πολλές φορές μέσα στον αγώνα δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Ξέρω ποια είναι η χημεία που έχουμε μεταξύ μας, ξέρω τι να επιτρέψω και τι να μην επιτρέψω. Η ομάδα είναι ήρεμη, μην αμφιβάλλετε γι’ αυτό».

Ο κόουτς του ΑΡΗ κατέληξε λέγοντας «ο παοκ είχε τη σωστή προσέγγιση, εμείς όχι και αυτό φάνηκε από την σκληρότητα που έπαιξε. Έπαιξε πιο δυνατά και εμείς όχι… Την έχουμε – δεν την έχουμε την ενέργεια, πρέπει να παίξουμε πολύ δυνατά για να ξανάρθουμε εδώ το Σάββατο. Υπάρχει κούραση κυρίως ψυχολογική που δεν παλεύεται με τίποτα…».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger