ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ !!!!!!!!

Aς μας συγχωρέσουν οι φίλοι του blog,όμως σήμερα δεν είμαστε διατεθειμένοι να ασχοληθούμε με αθλητικά,λόγω της βιβλικής καταστροφής που έπληξε την Ιαπωνία με τον καταστροφικό σεισμό των 8,9 ρίχτερ.
Να σημειωθεί ότι ο σεισμός εγινε λίγο πριν τις 8 το πρωί ώρα Ελλάδος,ώρα αιχμής δηλαδή, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που πήγαιναν στις δουλειές τους.
Μέχρι αυτη την ώρα οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 300 νεκρούς και 88.000 αγνοούμενους (!!!!)
Όσο περνάνε οι πρώτες κρίσιμες ώρες ο αριθμός δυστυχώς θα αυξηθεί δραματικά,δεδομένου οτι μιλάμεγια ενα σεισμό 8,9 ρίχτερ,τον μεγαλύτερο που έχουν καταγραφτεί στην ιστορία της Ιαπωνίας!!!
Η δόνηση στο επίκεντρο του σεισμού προκάλεσε ως φυσική συνέπεια γιγάντιο τσουνάμι ύψους 10 μέτρων που "καταβρόχθησε" στο διάβα του τις ακτές της χώρας.
Πυρκαγιές εκδηλώθηκαν απο βραχυκυκλώματα σε πολλά εργοστάσια και κτίρια ενώ οι ζημιές ανέρχονται σε πολλά εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια.
Ο κρατικός μηχανισμός της Ιαπωνίας φαίνεται ότι αντέδραει άμεσα και γρήγορα βοηθώντας ουσιαστικά αρκετούς πολίτες να διαφύγουν τον κίνδυνο.
Τα τηλεοπτικά δίκτυα όλου του κόσμου καλύπτουν λεπτό πρός λεπτό σκηνές βιβλικής καταστροφής και απέραντου χάους!!!
Πραγματικά δε μπορούμε να διανοηθούμε,ούτε καν να σκεφτούμε,τι θα γινόταν αν μια τέτοια φυσική καταστροφή "χτυπούσε" την Ελλάδα!!!
Τη στιγμή που ΟΛΑ ΠΑΡΑΠΕΟΥΝ σε αυτή τη χώρα και κρατικός μηχανισμός επί της ουσίας δεν υπάρχει,δε μπορούμε να φανταστούμε τι συνέπειες θα μπορούσε να έχει στη χώρα μας ενας τέτοιος καταστροφικός σεισμός.
Στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου τα πάντα κινούνται με σύνεση και προγραμματισμό,αποτέλεσμα της σωστής και ορθής πολιτικής της Ιαπωνίας.
Σε αντίθετη κατεύθυνση απο αυτήν στην οποία ζούμε δηλαδη εμείς,μέσα στη προχειρότητα και στην ανυπαρξία των εκάστοτε κυβερνήσεων που εδώ και δεκαετίες μας καταδυναστεύουν αφήνοντας τη μικρή Ελλαδίτσα στο ελέος του Θεού!!!
ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger