O,TI ΕΧΤΙΣΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ !!!

Πέντε στροφές πριν την αυλαία και του φετινού πρωταθλήματος και ο Αρης είναι  με τη πλάτη στον τοίχο καθώς βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς.
Οι κίτρινοι μετρούν 8 νίκες,6 ισοπαλίες και 11 ήττες.
Αναμφίβολα πολύ μέτρια πορεία και στο κίτρινο στρατόπεδο κανέναν δεν τιμάει αυτη η βαθμολογική θέση.
Και όταν λέμε για κανέναν μιλάμε για ποδοσφαιριστές,προπονητικά τιμ και διοίκηση.
Σίγουρα ο μόνος που δεν φταίει για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Αρης,είναι ο κόσμος της ομάδας που και φέτος έχει δώσει,εκτός απο το οικονομικό του υστέρημα και την ίδια του
την ψυχή !!!
Θα μπορούσαμε να πούμε ότι φέτος ο Αρης Ο,ΤΙ ΕΧΤΙΣΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ !!!
Και αυτο γιατί η αξιοθαύμαστη φετινή πορεία στην Ευρώπη,του ισχυροποίησε τη θέση του στη σχετική βαθμολογία της Uefa και του χρόνου οι κίτρινοι θα βρίσκονται στους "ισχυρούς".
Ενα "προνόμιο" το οποίο ο Αρης κινδυνεύει να χάσει καθώς είναι πολύ πιθανό να μην βρίσκεται στην κληρωτίδα της Uefa την επόμενη σεζόν !!!
Οι βαθμοί που χάθηκαν ειδικά στο "Κλεάνθης Βικελίδης" φρενάρουν τον φετινό στόχο για την είσοδο της ομάδας στα play off.
Ας κρατάμε όμως μικρό καλάθι...
Ταμείο γίνεται στο τέλος της χρονιάς και οι εναπομείναντες 5 αγωνιστικές ίσως επιφυλάσουν την αντεπίθεση του Αρη,που τόσο πολύ περιμένουν οι οπαδοί του.
Δυστύχως σε αυτή τη κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος,ο Αρης είναι αναγκασμένος να "παρακολουθεί" και τα αποτελέσματα κάποιων άλλων ομάδων για να καταφέρει να μπεί στη πρώτη πεντάδα...
Οσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες ο Αρης είναι υποχρεωμένος να διεκδικήσει ο,τι καλύτερο μπορεί και οι ποδοσφαιριστές του ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να δειξουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο,ακριβώς όπως το δείξανε και στην Ευρώπη.
Αν τα αποτελέσματα δεν έρθουν και ο Αρης μείνει εκτός στόχων,τότε θα μιλάμε για μία άκρως αποτυχημένη χρονιά,άσχετα αν το καλό "ευρωπαικό κοστούμι" φορέθηκε για τα καλά φέτος.
Δεδομένου ότι και στο κύπελλο Ελλάδας δεν προχώρησε.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger