«Δράμα» η κατάσταση... (1-0)

Ο ΑΡΗΣ έχασε από τη Δόξα Δράμας με σκορ 1-0, μετά από τη βολίδα του Κυριακίδη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ!

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με φάσεις που δημιούργησαν και οι δύο ομάδες.

Ο ΑΡΗΣ στο 4′ όταν μετά από κεφαλιά του Καπνίδη σε κόρνερ του Λιόλιου, ενστικτωδώς απέκρουσε ο Καράδαης και στη συνέχεια οι αμυντικοι της Δόξας σε κόρνερ.
Η Δόξα στο 11′ είχε δοκάρι. Μετά από σέντρα του Κυριακίδη, προβολή του Μουδούρογλου στο δεύτερο δοκάρι η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Φυσέκη.
Το τέλος αυτού του πρώτου μισού, επιφύλασσε δύο μεγάλες φάσεις. Στο 44′ μετά από σέντρα του Σανιά, ο Πόι δεν καταφέρνει να ανοίξει το σκορ σε άδειο τέρμα. Στο 45′ ο Φυσέκης κράτησε το μηδέν όταν κέρδισε σε τετ α τετ τον Μουδούρογλου.

Το δεύτερο ημίχρονο χαρακτηρίζεται και αυτό από το πάθος των δύο ομάδων για να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα. Ο ΑΡΗΣ ήταν αυτός που είχε μία σχετική πρωτοβουλία κινήσεων.

Στο 55′ ο Πόι πήρε την μπάλα με το κεφάλι, την «έσπασε» αριστερά στον Ν΄Λουντούλου με τον Καράδαη να αποκρούει το πλασέ του Γάλλου σε κόρνερ.
Στη συνέχεια οι κιτρινόμαυροι πίεσαν πιο ψηλά, κέρδισαν πιο πολλά μέτρα στο χόρτο, χωρίς όμως να δημιουργηθούν προϋποθέσεις για κάποιο γκολ. Στο 71′ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κυριακίδη η Δόξα ανοίγει το σκορ, 1-0, κόντρα στη ροή του αγώνα.

Αυτό το γκολ πάγωσε τον ανεβασμένο ρυθμό των φιλοξενούμενων. Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς να υπάρχει η πίεση που υπήρχε πριν το γκολ του Κυριακίδη. Ένα δύο σουτ προς την εστία της Δόξας δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Καράδαη.

Μετά τη νίκη των Πανσερραικού και Καβάλας ο ΑΡΗΣ υποχωρεί πλέον στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου Ομίλου της Γ” Εθνικής!

Η γκρίνια που συνεχίζεται αμείωτη προς όλα τα επίπεδα, το κουτσομπωλιό που επικρατεί σε όλα τα ΜΜΕ της πόλης και οι συνεχείς αλλαγές στα διοικητικά και αγωνιστικά σημεία του τμήματος, δεν προσφέρουν γαλήνη και ηρεμία στον ΑΡΗ. Μετά την ήττα στη Δράμα αναμένεται μπαράζ δηλώσεων, γκρίνιας, παντογνωσίας, φαγομάρας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα ράδια και έχει ο Θεός!

Ο ΑΡΗΣ είναι πάντα ΑΡΗΣ αρκεί να τον αφήνουν να φαίνεται ο εαυτός του!!!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Δόξα Δράμας: Καράδαης, Γεωργιάδης, Γελαδάρης, Χαριτωνίδης, Παπαζούδης, Λάσπαντζης, Κυριακίδης, Στόικος, Αθανασιάδης(85′ Δούμπλατζης) Ντουτσαρίδης και Μουδούρουγλου

ΑΡΗΣ: Φυσέκης, Γεωργιάδης, Γκόλιας, Σαμαράς(45′ Λιόνης), Λιόλιος, Σανιά, Καλογέρης, Παπαδόπουλος(54′ Νάκας), N΄Λουντούλου, Καπνίδης και Πόι(69′ Κωνσταντινίδης)

Αριστοτέλης Δεληγιάννης

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger