Επιστροφή στις νίκες (2-0)

Ο ΑΡΗΣ επικράτησε 2-0 του Ακροποτάμου στο γήπεδο Χαριλάου, όντας καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά όχι καλός στην τελική προσπάθεια.

Στο πρώτο μισάωρο του αγώνα ο ΑΡΗΣ κατόρθωσε να κλείσει στα καρέ του τον αντίπαλο, χωρίς να απειλείται καθόλου ο τερματοφύλακας του Φυσέκης. Στο 25′ άνοιξε το σκορ με τον Καπνίδη να δεχεται την εξαιρετική πάσα του Νάκα και να πλασάρει άριστα από το σημείο του πέναλτι τον Κωνσταντάκο.

Η συνέχεια ανήκει εξ ίσου στον ΑΡΗ, αφού αμέσως μετά τη σέντρα ο Πόι χάνει μεγάλη ευκαιρία για να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του. Ο επιθετικός μονόλογος των κιτρινόμαυρων συνεχίστηκε, με αποκορύφωμα το πέναλτι που αρνήθηκε ο διαιτητής της αναμέτρησης στο χέρι του Ζωγραφάκη όπως και την κόκκινη κάρτα. Οι δύο ομάδες πήγαν στ” αποδυτήρια με αυτό το 1-0!

Το δεύτερο μισό δε διέφερε πολύ από το πρώτο. Ο ΑΡΗΣ συνέχισε την επιθετική του φλυαρία, χωρίς όμως να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ που θα του έδινε τη σιγουριά για τη νίκη. Πολλά άστοχα σουτ, αρκετές προσπάθειες που πήγαιναν στον τερματοφύλακα ή που απέκρουε ο Κωντσαντάκος. Τα σημάδια κούρασης ήταν εμφανή σε πολλούς παίκτες κυρίως σε αυτούς που έτρεξαν περισσότερο. Όπως οι Γκίνο, Καπνίδης και Πόι.

Στο 87′ ο Πόι βρήκε με εξαιρετική κάθετη πάσα τον Κωνσταντινίδη που εντός μεγάλης περιοχής πλάσαρε εύστοχα τον Κωνσταντάκο για το 2-0, το οποίο είναι και το τελικό σκορ.

Να πούμε πως ο Γκίνο έκανε ίσως το καλύτερο του παιχνίδι σε αυτή τη δύσκολη χρονιά για την ομάδα του.

Μείνανε ακόμα 9 αγωνιστικές ημέρες για να τελειώσει το πρωτάθλημα και η υπόθεση ανοδος του ΑΡΗ στη Β” εθνική!!!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΡΗΣ (Καλαϊτζίδης Δ.): Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόλιος, Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι, Γκίνο(77′ Φερνάντεζ), Καπνίδης(78′ Κωνσταντινίδης), Παπαδόπουλος, Νάκας(71′ Σταυρόπουλος)

Άρης Ακροποτάμου (Βάβαλης Α.): Κωνσταντάκος, Ρετσινάς, Κωνσταντινίδης, Μαυροκεφαλίδης, Σεφερίδης, Σολακίδης, Βλάχος, Γκεοργκίεφ(73′ Γιόβτσεφ) , Χισανασβίλι(82′ Ούτσι), Αποστολίδης, Ζωγραφάκης(76′ Μονιός)

Αριστοτέλης Δεληγιάννης

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger