Ντομπρασίνοβιτς : «Nίκες μέχρι το τέλος»

O Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη επί του Ακροποτάμου αντί του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, με τον Μαυροβούνιο να εκτελεί πλέον χρέη βοηθού προπονητή. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη ενώ τόνισε το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ πρέπει να κερδίσει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Καλό παιχνίδι, ειδικά κάποια διαστήματα του αγώνα ήμασταν πολύ καλοί. Πρέπει να ξεχάσουμε πολύ γρήγορα αυτό το παιχνίδι και αυτό που επαναλαμβάνω συνέχεια είναι ότι πρέπει να κερδίζουμε κάθε 
παιχνίδι μέχρι το τέλος. Ίσως σας φαίνεται εσάς έτσι αλλά είχαμε τον έλεγχο στο παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο όταν παίρνεις μία ομάδα στα μέσα της χρονιάς. Το πιο δύσκολο είναι να διασπάσεις αυτές τις άμυνες. Ξέρουμε πόσο καλό είναι το σύστημα αυτό (4-4-2). Η αρχική τοποθέτηση της ομάδας είναι αυτή και δεν αλλάζει. 
Φανταστείτε να αλλάζεις κάθε Κυριακή ή μέσα στον αγώνα το σύστημα. Τι θα γίνει τότε; Αν αλλάζεις σύστημα κάθε φορά δεν έχει σημασία. Για να αλλάξεις τοποθέτηση πρέπει να έχεις παίκτες με ευφυΐα ποδοσφαιρική για να προσαρμοστούν. Αυτό που προσπαθούμε είναι να δει ο κόσμος ποδόσφαιρο. Αλλά αυτή τη περίοδο πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι χρειαζόμαστε το αποτέλεσμα».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger