Πλώρη για τριάδα! (80-59)

Ο ΑΡΗΣ επικράτησε του Κόροιβου στο «Nick Galis Hall» με σκορ 80-59! και βάζει πλώρη για τριάδα!!!

Παρά το γεγονός πως δεν μπήκε καλά από την αρχή του αγώνα, ο ΑΡΗΣ βρισκόταν κοντά στο σκορ, απέναντι σ” έναν Κόροιβο του οποίου οι παίκτες προκαλούσαν συνεχώς και χωρίς να προκληθούν. Από το σημείο που δέχτηκε την τεχνική ποινή στο 3′ ο Πάσαλιτς οι κιτρινόμαυροι έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους. Η πρώτη περίοδος έληξε με διαφορά 4 πόντων υπέρ των φιλοξενούμενων.

Η δεύτερη περίοδος ήταν αυτή που έδειξε πως ο ΑΡΗΣ θα κατάφερνε να ανακάμψει και να προβληματίσει περισσότερο τον αντίπαλο. Το παιχνίδι σε αυτό το σημείο πήγαινε πόντο πόντο, με καμία ομάδα να μην μπορεί να ξεφύγει. 35-34 το επιμέρους σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στ” αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Η τρίτη περίοδος ήταν πολύ καλή για τον ΑΡΗ, αφού πήρε τελικά μία ασφαλή διαφορά που τον απελευθέρωσε μέσα στο παιχνίδι. Απέκτησε ρυθμό και ο Κόροιβος δε μπορούσε να αντισταθεί πια.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδος ήταν αυτή που προσέφερε και θέαμα στους 3000 περίπου φίλους του ΑΡΗ που βρέθηκε στη σάλα «Νίκος Γκάλης». Οι πάικτες του ΑΡΗ ήταν εκπληκτικοί, παραδίδοντας μαθήματα μπάσκετ. Οι 21 πόντοι διαφορά άλλωστε το αποδυκνείουν.

Τελικό σκορ 80-59!!!

Αριστοτέλης Δεληγιάννης

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger